Ainekset
-
4 dlvehnäjauhoja
-
2 dlsokeria
-
1 dlvehnäleseitä
-
1 ½ tlkardemummaa
-
1 tlsoodaa
-
2 ½ dlrasvatonta piimää
-
¾ dlpullomargariinia
-
3 dlherukoita
-
1omena
- Pinnalle
-
1 dlkaurahiutaleita
-
2 rklfariinisokeria
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat ainekset. Lisää piimä ja rasva ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
2. Levitä taikina voidellun tai leivinpaperilla vuoratun piirasvuoan pohjalle. Lohko omena ja asettele lohkot piirakkapohjalle ja ripottele pinnalle herukat.
3. Sekoita kaurahiutaleet ja fariinisokeri ja ripottele seos piiraan pinnalle. Paista 175 asteessa 20 - 30 minuuttia.
Vinkki
Raparperi-murupiiras ja muita ihania piirakkavinkkejä löydät täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
260 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
43 g
josta sokereita
23 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Omena-herukkapiiras
Mehevä omena-herukkapiiras valmistuu joutuisasti ainekset sekoittaen.
Mehevä omena-herukkapiiras valmistuu joutuisasti ainekset sekoittaen.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
4 dlvehnäjauhoja
-
2 dlsokeria
-
1 dlvehnäleseitä
-
1 ½ tlkardemummaa
-
1 tlsoodaa
-
2 ½ dlrasvatonta piimää
-
¾ dlpullomargariinia
-
3 dlherukoita
-
1omena
- Pinnalle
-
1 dlkaurahiutaleita
-
2 rklfariinisokeria
Valmistusohje
1. Sekoita kuivat ainekset. Lisää piimä ja rasva ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
2. Levitä taikina voidellun tai leivinpaperilla vuoratun piirasvuoan pohjalle. Lohko omena ja asettele lohkot piirakkapohjalle ja ripottele pinnalle herukat.
3. Sekoita kaurahiutaleet ja fariinisokeri ja ripottele seos piiraan pinnalle. Paista 175 asteessa 20 - 30 minuuttia.
Vinkki
Raparperi-murupiiras ja muita ihania piirakkavinkkejä löydät täältä.
Valmistusohje
1.
Sekoita kuivat ainekset. Lisää piimä ja rasva ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
2.
Levitä taikina voidellun tai leivinpaperilla vuoratun piirasvuoan pohjalle. Lohko omena ja asettele lohkot piirakkapohjalle ja ripottele pinnalle herukat.
3.
Sekoita kaurahiutaleet ja fariinisokeri ja ripottele seos piiraan pinnalle. Paista 175 asteessa 20 - 30 minuuttia.
Vinkki
Raparperi-murupiiras ja muita ihania piirakkavinkkejä löydät täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
260 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
43 g
josta sokereita
23 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g