Ainekset
-
1 lrasvatonta piimää
-
5 dlohrasuurimoita
-
2 dlrasvatonta maitoa
-
1 ½ dlkaurahiutaleita
-
2munaa
-
1 tlsoodaa
-
¾ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Sekoita piimä ja ohrasuurimot ja anna ainesten turvota huoneenlämmössä noin 10 tuntia, esimerkiksi yön yli.
2. Lisää muut aineet. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista 250 asteen lämmössä noin 25 minuuttia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Ohrasuurimorieska
Ohrasuurimorieskojen teko ottaa aikaa, mutta aktiivista tekemistä se ei vaadi paljoakaan - taikina turpoaa itsekseen vaikka yön yli.
Ohrasuurimorieskojen teko ottaa aikaa, mutta aktiivista tekemistä se ei vaadi paljoakaan - taikina turpoaa itsekseen vaikka yön yli.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 lrasvatonta piimää
-
5 dlohrasuurimoita
-
2 dlrasvatonta maitoa
-
1 ½ dlkaurahiutaleita
-
2munaa
-
1 tlsoodaa
-
¾ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Sekoita piimä ja ohrasuurimot ja anna ainesten turvota huoneenlämmössä noin 10 tuntia, esimerkiksi yön yli.
2. Lisää muut aineet. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista 250 asteen lämmössä noin 25 minuuttia.
Valmistusohje
1.
Sekoita piimä ja ohrasuurimot ja anna ainesten turvota huoneenlämmössä noin 10 tuntia, esimerkiksi yön yli.
2.
Lisää muut aineet. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista 250 asteen lämmössä noin 25 minuuttia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g