Ainekset
-
200 gtäysjyvänuudeleita
-
4 rklvihreää tai punaista pestoa
-
1 rs (300 g)Tuorekset-kasvissekoitusta
-
200 gkypsää broileria (esim. Kariniemi)
-
100 gfetajuustoa (rasvaa 3-10 %)
Valmistusohje
1. Keitä nuudelit (200 g) suolattomassa vedessä. Kypsennysajan löydät pakkauksesta. Kaada vesi pois ja mausta nuudelit pestolla.
2. Jaa nuudelit, kasvikset ja broilerinpalat neljälle leivinpaperista leikatulle arkille (n. 30 x 30 cm). Jos haluat, pilko tai revi broileipaloja pienemmiksi. Murustele päälle fetajuusto.
3. Sulje nyytit narulla ja kypsennä 225 asteessa 20-25 minuuttia.
Vinkki
- Jos et ehdi taitella nyyttejä jokaiselle ruokailijalle, kasaa ainekset uunivuokaan ja kypsennä 225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes kasvikset kypsyvät.
- Broilerivaihtoehtoja löydät täältä. Voit käyttää myös valmiita lihapullia, aterialta tähteeksi jäänyttä lihaa tai paistaa pari filepihviä proteiininlähteeksi.
- Tuoreksien sijaan voit pilkkoa kasvikset (300g) myös itse tai käyttää pakastekasviksia. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi sienet, pinaatti, paprika, kesäkurpitsa tai porkkanaraaste.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.6 g
Nuudelinyytit
Viiden raaka-aineen nyytit valmistuvat reilussa puolessa tunnissa. Kasvisversion valmistat esimerkiksi nyhtökaura- tai härkäpaputuotteista.
Viiden raaka-aineen nyytit valmistuvat reilussa puolessa tunnissa. Kasvisversion valmistat esimerkiksi nyhtökaura- tai härkäpaputuotteista.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
200 gtäysjyvänuudeleita
-
4 rklvihreää tai punaista pestoa
-
1 rs (300 g)Tuorekset-kasvissekoitusta
-
200 gkypsää broileria (esim. Kariniemi)
-
100 gfetajuustoa (rasvaa 3-10 %)
Valmistusohje
1. Keitä nuudelit (200 g) suolattomassa vedessä. Kypsennysajan löydät pakkauksesta. Kaada vesi pois ja mausta nuudelit pestolla.
2. Jaa nuudelit, kasvikset ja broilerinpalat neljälle leivinpaperista leikatulle arkille (n. 30 x 30 cm). Jos haluat, pilko tai revi broileipaloja pienemmiksi. Murustele päälle fetajuusto.
3. Sulje nyytit narulla ja kypsennä 225 asteessa 20-25 minuuttia.
Vinkki
- Jos et ehdi taitella nyyttejä jokaiselle ruokailijalle, kasaa ainekset uunivuokaan ja kypsennä 225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes kasvikset kypsyvät.
- Broilerivaihtoehtoja löydät täältä. Voit käyttää myös valmiita lihapullia, aterialta tähteeksi jäänyttä lihaa tai paistaa pari filepihviä proteiininlähteeksi.
- Tuoreksien sijaan voit pilkkoa kasvikset (300g) myös itse tai käyttää pakastekasviksia. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi sienet, pinaatti, paprika, kesäkurpitsa tai porkkanaraaste.
Valmistusohje
1.
Keitä nuudelit (200 g) suolattomassa vedessä. Kypsennysajan löydät pakkauksesta. Kaada vesi pois ja mausta nuudelit pestolla.
2.
Jaa nuudelit, kasvikset ja broilerinpalat neljälle leivinpaperista leikatulle arkille (n. 30 x 30 cm). Jos haluat, pilko tai revi broileipaloja pienemmiksi. Murustele päälle fetajuusto.
3.
Sulje nyytit narulla ja kypsennä 225 asteessa 20-25 minuuttia.
Vinkki
- Jos et ehdi taitella nyyttejä jokaiselle ruokailijalle, kasaa ainekset uunivuokaan ja kypsennä 225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes kasvikset kypsyvät.
- Broilerivaihtoehtoja löydät täältä. Voit käyttää myös valmiita lihapullia, aterialta tähteeksi jäänyttä lihaa tai paistaa pari filepihviä proteiininlähteeksi.
- Tuoreksien sijaan voit pilkkoa kasvikset (300g) myös itse tai käyttää pakastekasviksia. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi sienet, pinaatti, paprika, kesäkurpitsa tai porkkanaraaste.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.6 g