Ainekset
-
4 dlmaitoa
-
2 dlhiivaleipäjauhoja
-
1muna
-
1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1 rklsokeria
-
¼ tlsuolaa
- Pinnalle
-
2 dlmustikoita
- Paistamiseen
-
½ dlöljyä tai pullomargariinia
Valmistusohje
1. Sekoita ainekset ja kaada korkilliseen maitotölkkiin, jos paistat lettuja retkiolosuhteissa. Anna turvota ainakin puolisen tuntia.
2. Kaada taikinaa kevyesti rasvatulle lettupannulle ja ripottele pinnalle marjoja. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Vinkki
Voit käyttää hiivaleipäjauhojen sijaan tavallisia vehnäjauhoja tai vehnäjauhojen ja ohrajauhojen sekoitusta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
164 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Marjaletut
Lettujen paistaminen onnistuu myös nuotiolla. Fiksu ottaa valmiin taikinan mukaan maitopurkissa. Letut väritetään vaihteeksi marjasattumilla.
Lettujen paistaminen onnistuu myös nuotiolla. Fiksu ottaa valmiin taikinan mukaan maitopurkissa. Letut väritetään vaihteeksi marjasattumilla.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
4 dlmaitoa
-
2 dlhiivaleipäjauhoja
-
1muna
-
1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1 rklsokeria
-
¼ tlsuolaa
- Pinnalle
-
2 dlmustikoita
- Paistamiseen
-
½ dlöljyä tai pullomargariinia
Valmistusohje
1. Sekoita ainekset ja kaada korkilliseen maitotölkkiin, jos paistat lettuja retkiolosuhteissa. Anna turvota ainakin puolisen tuntia.
2. Kaada taikinaa kevyesti rasvatulle lettupannulle ja ripottele pinnalle marjoja. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Vinkki
Voit käyttää hiivaleipäjauhojen sijaan tavallisia vehnäjauhoja tai vehnäjauhojen ja ohrajauhojen sekoitusta.
Valmistusohje
1.
Sekoita ainekset ja kaada korkilliseen maitotölkkiin, jos paistat lettuja retkiolosuhteissa. Anna turvota ainakin puolisen tuntia.
2.
Kaada taikinaa kevyesti rasvatulle lettupannulle ja ripottele pinnalle marjoja. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Vinkki
Voit käyttää hiivaleipäjauhojen sijaan tavallisia vehnäjauhoja tai vehnäjauhojen ja ohrajauhojen sekoitusta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
164 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g