
Ainekset
-
2punasipulia
-
1 dlvalkoviinietikkaa
-
2 rklöljyä
-
2 rklsokeria
Valmistusohje
1. Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, öljy, ja sokeri.
2. Kaada liemi punasipuleiden päälle ja anna maustua vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
Vinkki
- Marinoidut punasipulit kruunaavat nyhtöpossuhampurilaisen.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Marinoitu punasipuli
Happamanmakeat punasipuliviipaleet piristävät niin salaattia, pihviannosta kuin pikaruokiakin.
Happamanmakeat punasipuliviipaleet piristävät niin salaattia, pihviannosta kuin pikaruokiakin.
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2punasipulia
-
1 dlvalkoviinietikkaa
-
2 rklöljyä
-
2 rklsokeria
Valmistusohje
1. Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, öljy, ja sokeri.
2. Kaada liemi punasipuleiden päälle ja anna maustua vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
Vinkki
- Marinoidut punasipulit kruunaavat nyhtöpossuhampurilaisen.
Valmistusohje
1.
Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, öljy, ja sokeri.
2.
Kaada liemi punasipuleiden päälle ja anna maustua vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
Vinkki
- Marinoidut punasipulit kruunaavat nyhtöpossuhampurilaisen.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
11 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g