Ainekset
-
500 gvihreitä papuja
- Marinadi
-
¾ dlöljyä
-
½ dlsitruunanmehua
-
2 rkl(kokojyvä)sinappia
-
1 tlhunajaa
-
1 tlrakuunaa
-
1 mmsuolaa
- Koristeeksi
-
¾ dlkokonaisia manteleita (kuorellisia tai kuorittuja)
Valmistusohje
1. Huuhdo pavut ja keitä niitä kiehuvassa vedessä 8 – 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Jäähdytä pavut kylmässä vedessä ja valuta hyvin.
2. Lämmitä öljy pienessä kattilassa ja sekoita mukaan marinadin muut ainekset.
3. Kääntele pavut kastikkeen joukkoon ja siirrä tarjoiluastiaan. Rouhi päälle mantelit ja tarjoa heti.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
14 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Marinoidut vihreät pavut
Yrttinen sinappimarinadi maustaa vihreät pavut herkulliseksi lisäkkeeksi. Valmista alle vartissa!
Yrttinen sinappimarinadi maustaa vihreät pavut herkulliseksi lisäkkeeksi. Valmista alle vartissa!
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 gvihreitä papuja
- Marinadi
-
¾ dlöljyä
-
½ dlsitruunanmehua
-
2 rkl(kokojyvä)sinappia
-
1 tlhunajaa
-
1 tlrakuunaa
-
1 mmsuolaa
- Koristeeksi
-
¾ dlkokonaisia manteleita (kuorellisia tai kuorittuja)
Valmistusohje
1. Huuhdo pavut ja keitä niitä kiehuvassa vedessä 8 – 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Jäähdytä pavut kylmässä vedessä ja valuta hyvin.
2. Lämmitä öljy pienessä kattilassa ja sekoita mukaan marinadin muut ainekset.
3. Kääntele pavut kastikkeen joukkoon ja siirrä tarjoiluastiaan. Rouhi päälle mantelit ja tarjoa heti.
Valmistusohje
1.
Huuhdo pavut ja keitä niitä kiehuvassa vedessä 8 – 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Jäähdytä pavut kylmässä vedessä ja valuta hyvin.
2.
Lämmitä öljy pienessä kattilassa ja sekoita mukaan marinadin muut ainekset.
3.
Kääntele pavut kastikkeen joukkoon ja siirrä tarjoiluastiaan. Rouhi päälle mantelit ja tarjoa heti.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
14 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g