Ainekset
-
600 g(kirjo)lohta fileenä
-
1 ½ tlkarkeaa merisuolaa
-
12limeä
- Lisäksi
-
1 dltuoretta korianteria silputtuna
-
15kokonaista rosepippuria
Valmistusohje
1. Poista fileestä ruodot. Ripottele pintaan suolakiteet.
2. Purista mehu limeteistä. Kaada mehu laakeaan, mieluiten kalapalan kanssa mahdollisimman samankokoiseen vatiin.
3. Kumoa kala varovasti mehuun nahkapuoli ylöspäin. Peitä vuoka kelmulla ja anna kalan maustua 8-10 tuntia jääkaapissa, esimerkiksi yön yli.
4. Ota maustunut kala vuoasta. Poista ylimääräinen suola ja kuivaa kalan pinta. Koristele korianterisilpulla ja rosepippurilla.
Vinkki
- Tarjoa kalan kanssa guacamolea.
- Kurkkaa myös resepti siika-cevicheen täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Lohicheviche
Kokeile graavilohen sijaan limemehulla raakakypsytettyä cevicheä, joka sopii oivallisesti juhlapöytään.
Kokeile graavilohen sijaan limemehulla raakakypsytettyä cevicheä, joka sopii oivallisesti juhlapöytään.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
600 g(kirjo)lohta fileenä
-
1 ½ tlkarkeaa merisuolaa
-
12limeä
- Lisäksi
-
1 dltuoretta korianteria silputtuna
-
15kokonaista rosepippuria
Valmistusohje
1. Poista fileestä ruodot. Ripottele pintaan suolakiteet.
2. Purista mehu limeteistä. Kaada mehu laakeaan, mieluiten kalapalan kanssa mahdollisimman samankokoiseen vatiin.
3. Kumoa kala varovasti mehuun nahkapuoli ylöspäin. Peitä vuoka kelmulla ja anna kalan maustua 8-10 tuntia jääkaapissa, esimerkiksi yön yli.
4. Ota maustunut kala vuoasta. Poista ylimääräinen suola ja kuivaa kalan pinta. Koristele korianterisilpulla ja rosepippurilla.
Vinkki
- Tarjoa kalan kanssa guacamolea.
- Kurkkaa myös resepti siika-cevicheen täältä.
Valmistusohje
1.
Poista fileestä ruodot. Ripottele pintaan suolakiteet.
2.
Purista mehu limeteistä. Kaada mehu laakeaan, mieluiten kalapalan kanssa mahdollisimman samankokoiseen vatiin.
3.
Kumoa kala varovasti mehuun nahkapuoli ylöspäin. Peitä vuoka kelmulla ja anna kalan maustua 8-10 tuntia jääkaapissa, esimerkiksi yön yli.
4.
Ota maustunut kala vuoasta. Poista ylimääräinen suola ja kuivaa kalan pinta. Koristele korianterisilpulla ja rosepippurilla.
Vinkki
- Tarjoa kalan kanssa guacamolea.
- Kurkkaa myös resepti siika-cevicheen täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g