Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

600 g
(kirjo)lohta fileenä
1 ½ tl
karkeaa merisuolaa
12
limeä
Lisäksi
1 dl
tuoretta korianteria silputtuna
15
kokonaista rosepippuria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Lohicheviche

Kokeile graavilohen sijaan limemehulla raakakypsytettyä cevicheä, joka sopii oivallisesti juhlapöytään.

Kokeile graavilohen sijaan limemehulla raakakypsytettyä cevicheä, joka sopii oivallisesti juhlapöytään.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
600 g
(kirjo)lohta fileenä
1 ½ tl
karkeaa merisuolaa
12
limeä
Lisäksi
1 dl
tuoretta korianteria silputtuna
15
kokonaista rosepippuria

Valmistusohje

1.
Poista fileestä ruodot. Ripottele pintaan suolakiteet.
2.
Purista mehu limeteistä. Kaada mehu laakeaan, mieluiten kalapalan kanssa mahdollisimman samankokoiseen vatiin.
3.
Kumoa kala varovasti mehuun nahkapuoli ylöspäin. Peitä vuoka kelmulla ja anna kalan maustua 8-10 tuntia jääkaapissa, esimerkiksi yön yli.
4.
Ota maustunut kala vuoasta. Poista ylimääräinen suola ja kuivaa kalan pinta. Koristele korianterisilpulla ja rosepippurilla.

Vinkki

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
10 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.8 g