
Ainekset
-
200 gpastaa (esim. penne)
-
250 glohta fileenä
-
100 gkylmäsavulohta
-
1sipuli
-
2valkosipulinkynttä
-
2 rklöljyä
-
½ dlvehnäjauhoja
-
5 dlrasvatonta maitoa
-
1 tlsuolaa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
1 rkltilliä
-
200 gkasviksia, esim. paprikaa, vihreitä papuja (pakaste)
-
1 dl (50 g)juustoraastetta (rasvaa enintään 17%)
- Pinnalle
-
1 dl (50 g)juustoraastetta (rasvaa enintään 17%)
Valmistusohje
Vinkki
Jos pidät sitruunan mausta, lisää vuokaan pari teelusikallista hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta ja sitruunan mehua.
Ravintosisältö
/ 100 gLohi-pastavuoka
Lohi-pastavuoka on uusi versio tutusta lasagnesta, johon kylmäsavulohi tuo ylellisen makuvivahteen. Lohi-pastavuoka on helppo- ja nopeatekoinen arjen pelastaja, joka maistuu koko perheelle.
Lohi-pastavuoka on uusi versio tutusta lasagnesta, johon kylmäsavulohi tuo ylellisen makuvivahteen. Lohi-pastavuoka on helppo- ja nopeatekoinen arjen pelastaja, joka maistuu koko perheelle.
Ainekset
Ainekset
-
200 gpastaa (esim. penne)
-
250 glohta fileenä
-
100 gkylmäsavulohta
-
1sipuli
-
2valkosipulinkynttä
-
2 rklöljyä
-
½ dlvehnäjauhoja
-
5 dlrasvatonta maitoa
-
1 tlsuolaa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
1 rkltilliä
-
200 gkasviksia, esim. paprikaa, vihreitä papuja (pakaste)
-
1 dl (50 g)juustoraastetta (rasvaa enintään 17%)
- Pinnalle
-
1 dl (50 g)juustoraastetta (rasvaa enintään 17%)
Valmistusohje
Vinkki
Jos pidät sitruunan mausta, lisää vuokaan pari teelusikallista hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta ja sitruunan mehua.
Valmistusohje
Vinkki
Jos pidät sitruunan mausta, lisää vuokaan pari teelusikallista hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta ja sitruunan mehua.