Ainekset
-
600 gkirjolohifileetä
-
100 gtuorejuustoa (esim. tilli)
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1sitruuna
- Koristeeksi
-
tuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Leikkaa filee neljäksi, tasapaksuksi palaksi. Tee jokaiseen palan keskelle viilto nahkaan saakka, mutta jätä päät yhteen.
2. Mausta kalapalat suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi tuorejuustoa viiltoihin.
3. Viipaloi sitruuna ja laita vuokaan kalapalojen kanssa. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Ripottele kypsille kalataskuille tuoretta tilliä.
Vinkki
- Valmista lohi-juustotaskujen lisukkeeksi uunijuureksia.
- Katso myös muita herkullisia kalaruokia
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.6 g
Gluteeniton,
Munaton
Gluteeniton,
Munaton
Lohi-juustotaskut
Mehevät kirjolohi-juustotaskut valmistuvat nopeasti. Tuorejuuston makua vaihtelemalla lohitaskut uudistuvat aina uudeksi makuelämykseksi.
Mehevät kirjolohi-juustotaskut valmistuvat nopeasti. Tuorejuuston makua vaihtelemalla lohitaskut uudistuvat aina uudeksi makuelämykseksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
600 gkirjolohifileetä
-
100 gtuorejuustoa (esim. tilli)
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1sitruuna
- Koristeeksi
-
tuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Leikkaa filee neljäksi, tasapaksuksi palaksi. Tee jokaiseen palan keskelle viilto nahkaan saakka, mutta jätä päät yhteen.
2. Mausta kalapalat suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi tuorejuustoa viiltoihin.
3. Viipaloi sitruuna ja laita vuokaan kalapalojen kanssa. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Ripottele kypsille kalataskuille tuoretta tilliä.
Vinkki
- Valmista lohi-juustotaskujen lisukkeeksi uunijuureksia.
- Katso myös muita herkullisia kalaruokia
Valmistusohje
1.
Leikkaa filee neljäksi, tasapaksuksi palaksi. Tee jokaiseen palan keskelle viilto nahkaan saakka, mutta jätä päät yhteen.
2.
Mausta kalapalat suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi tuorejuustoa viiltoihin.
3.
Viipaloi sitruuna ja laita vuokaan kalapalojen kanssa. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Ripottele kypsille kalataskuille tuoretta tilliä.
Vinkki
- Valmista lohi-juustotaskujen lisukkeeksi uunijuureksia.
- Katso myös muita herkullisia kalaruokia
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.6 g