Ainekset
-
500 glohifileetä
-
½ tlsuola
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
8lasagnelevyä
- Tomaattikastike
-
1sipuli
-
3valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
3 rkltomaattipyreetä
-
1 tlk (400g)tomaattimurskaa
-
2 dlvettä
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1 rklbasilikaa tai oreganoa
- Kuorrutus
-
2 dlmaitoa
-
1 rklvehnäjauhoja
-
2 dljuustoraastetta
Valmistusohje
1. Aloita tomaattikastikkeesta: hienonna sipulit ja kuullota öljyssä tomaattipyreen kanssa. Lisää tomaattimurska ja vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mausta.
2. Kiehauta lasagnelevyt lähes kypsiksi vedessä. Huuhtele levyt varovasti kylmällä vedellä ja levitä työlaudalle. Aseta jokaiselle levylle lohifileen pala ja kääri löysähkölle rullalle. Jos lasagnelevy hajoaa, voi siitä tehdä pienempiäkin rullia. Kaada tomaattikastike uunivuokaan ja upota lohikääröt siihen.
3. Valmista kuorrutuskastike. Sekoita kylmä maito ja jauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen n. 5 minuuttia, kunnes kastike paksuuntuu. Lisää puolet juustoraasteesta kastikkeeseen. Kaada kastike rullien päälle ja ripottele pinnalle loppu juusto. Kuorruta 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes kala kypsyy ja pinta saa kauniin värin.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g
Munaton
Munaton
Lohi-cannellonit
Välimeri kohtaa Jäämeren kun lohi kääriytyy pastaverhoon. Kalatäytteiset cannellonit saavat mehevyyttä tomaattikastikkeesta ja juustokastikekuorrutuksesta.
Välimeri kohtaa Jäämeren kun lohi kääriytyy pastaverhoon. Kalatäytteiset cannellonit saavat mehevyyttä tomaattikastikkeesta ja juustokastikekuorrutuksesta.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
500 glohifileetä
-
½ tlsuola
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
8lasagnelevyä
- Tomaattikastike
-
1sipuli
-
3valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
3 rkltomaattipyreetä
-
1 tlk (400g)tomaattimurskaa
-
2 dlvettä
-
¾ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
1 rklbasilikaa tai oreganoa
- Kuorrutus
-
2 dlmaitoa
-
1 rklvehnäjauhoja
-
2 dljuustoraastetta
Valmistusohje
1. Aloita tomaattikastikkeesta: hienonna sipulit ja kuullota öljyssä tomaattipyreen kanssa. Lisää tomaattimurska ja vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mausta.
2. Kiehauta lasagnelevyt lähes kypsiksi vedessä. Huuhtele levyt varovasti kylmällä vedellä ja levitä työlaudalle. Aseta jokaiselle levylle lohifileen pala ja kääri löysähkölle rullalle. Jos lasagnelevy hajoaa, voi siitä tehdä pienempiäkin rullia. Kaada tomaattikastike uunivuokaan ja upota lohikääröt siihen.
3. Valmista kuorrutuskastike. Sekoita kylmä maito ja jauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen n. 5 minuuttia, kunnes kastike paksuuntuu. Lisää puolet juustoraasteesta kastikkeeseen. Kaada kastike rullien päälle ja ripottele pinnalle loppu juusto. Kuorruta 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes kala kypsyy ja pinta saa kauniin värin.
Valmistusohje
1.
Aloita tomaattikastikkeesta: hienonna sipulit ja kuullota öljyssä tomaattipyreen kanssa. Lisää tomaattimurska ja vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mausta.
2.
Kiehauta lasagnelevyt lähes kypsiksi vedessä. Huuhtele levyt varovasti kylmällä vedellä ja levitä työlaudalle. Aseta jokaiselle levylle lohifileen pala ja kääri löysähkölle rullalle. Jos lasagnelevy hajoaa, voi siitä tehdä pienempiäkin rullia. Kaada tomaattikastike uunivuokaan ja upota lohikääröt siihen.
3.
Valmista kuorrutuskastike. Sekoita kylmä maito ja jauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen n. 5 minuuttia, kunnes kastike paksuuntuu. Lisää puolet juustoraasteesta kastikkeeseen. Kaada kastike rullien päälle ja ripottele pinnalle loppu juusto. Kuorruta 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes kala kypsyy ja pinta saa kauniin värin.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g