Ainekset
-
8viipaletta leipää
-
8 tlrasiamargariinia
-
4viipaletta leikkelettä (esim. kalkkuna)
-
4viipaletta juustoa (rasvaa max. 17%)
-
½punainen paprika
Valmistusohje
1. Voitele leipäviipaleet margariinilla. Aseta leikkele- ja juustoviipaleet 4 leivälle siten, että jokaiseen tulee 1 siivu leikkelettä ja 1 siivu juustoa. Suikaloi täytteeksi myös paprikasiivuja. Laita loput 4 leipäpalaa kansiksi.
2. Kääri yksittäiset leivät ensin leivinpaperiin ja sitten alumiinifolioon. Lämmitä nyytit.
Vinkki
- Retkivinkki: tee lämpimät voileivät kuumennusta vaille valmiiksi kotikeittiössä ja lämmitä retkellä nuotion loisteessa!
- Leivät voi lämmittää nuotion lisäksi myös voileipägrillissä, parilalla tai paistinpannulla miedolla lämmöllä.
- Voit lisätä tuoreita yrttejä, esim. basilikaa, tuomaan uutta makuvivahdetta leipiin.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
190 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
6 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.6 g
Toastit
Perinteiset lämpimät voileivät ovat herkullinen suupala. Reseptin muuntelu omaan makuun on yksinkertaista täytteitä vaihtelemalla.
Perinteiset lämpimät voileivät ovat herkullinen suupala. Reseptin muuntelu omaan makuun on yksinkertaista täytteitä vaihtelemalla.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
8viipaletta leipää
-
8 tlrasiamargariinia
-
4viipaletta leikkelettä (esim. kalkkuna)
-
4viipaletta juustoa (rasvaa max. 17%)
-
½punainen paprika
Valmistusohje
1. Voitele leipäviipaleet margariinilla. Aseta leikkele- ja juustoviipaleet 4 leivälle siten, että jokaiseen tulee 1 siivu leikkelettä ja 1 siivu juustoa. Suikaloi täytteeksi myös paprikasiivuja. Laita loput 4 leipäpalaa kansiksi.
2. Kääri yksittäiset leivät ensin leivinpaperiin ja sitten alumiinifolioon. Lämmitä nyytit.
Vinkki
- Retkivinkki: tee lämpimät voileivät kuumennusta vaille valmiiksi kotikeittiössä ja lämmitä retkellä nuotion loisteessa!
- Leivät voi lämmittää nuotion lisäksi myös voileipägrillissä, parilalla tai paistinpannulla miedolla lämmöllä.
- Voit lisätä tuoreita yrttejä, esim. basilikaa, tuomaan uutta makuvivahdetta leipiin.
Valmistusohje
1.
Voitele leipäviipaleet margariinilla. Aseta leikkele- ja juustoviipaleet 4 leivälle siten, että jokaiseen tulee 1 siivu leikkelettä ja 1 siivu juustoa. Suikaloi täytteeksi myös paprikasiivuja. Laita loput 4 leipäpalaa kansiksi.
2.
Kääri yksittäiset leivät ensin leivinpaperiin ja sitten alumiinifolioon. Lämmitä nyytit.
Vinkki
- Retkivinkki: tee lämpimät voileivät kuumennusta vaille valmiiksi kotikeittiössä ja lämmitä retkellä nuotion loisteessa!
- Leivät voi lämmittää nuotion lisäksi myös voileipägrillissä, parilalla tai paistinpannulla miedolla lämmöllä.
- Voit lisätä tuoreita yrttejä, esim. basilikaa, tuomaan uutta makuvivahdetta leipiin.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
190 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
6 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.6 g