Ainekset
-
200 glehtikaalia
-
2 rklpaahdettua seesamiöljyä
-
½ dl(kuorellisia) seesaminsiemeniä
-
1 mmsuolaa
Valmistusohje
1. Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista niistä paksu ja kova lehtiruoti. Revi lehdet kulhoon. Lisää öljy ja seesaminsiemenet. Sekoita hyvin.
2. Levitä lehtikaalit leivinpaperin päälle uunipellille tasaiseksi kerrokseksi.
3. Paista 150-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia välillä käännellen, jotta lehtikaalisipsit paahtuvat tasaisesti.
Vinkki
- Kokeile lehtikaalisipseihin myös violettia lehtikaalia.
- Paahdetusta seesamiöljystä lehtikaalisipseihin tulee erityisen hieno aromi. Voit käyttää rasvana myös mitä tahansa muuta öljyä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
330 kcal
Rasvaa
30 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4.3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Lehtikaalisipsit
Helppoa ja nopeaa naposteltavaa kaipaavalle rapeat lehikaalisipsit ovat mitä mainioin ruokalaji. Pistele poskeen sellaisenaan, ripottele salaatin sattumiksi tai lautaselle pääruuan kylkiäisiksi, tyyli on vapaa!
Helppoa ja nopeaa naposteltavaa kaipaavalle rapeat lehikaalisipsit ovat mitä mainioin ruokalaji. Pistele poskeen sellaisenaan, ripottele salaatin sattumiksi tai lautaselle pääruuan kylkiäisiksi, tyyli on vapaa!
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
200 glehtikaalia
-
2 rklpaahdettua seesamiöljyä
-
½ dl(kuorellisia) seesaminsiemeniä
-
1 mmsuolaa
Valmistusohje
1. Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista niistä paksu ja kova lehtiruoti. Revi lehdet kulhoon. Lisää öljy ja seesaminsiemenet. Sekoita hyvin.
2. Levitä lehtikaalit leivinpaperin päälle uunipellille tasaiseksi kerrokseksi.
3. Paista 150-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia välillä käännellen, jotta lehtikaalisipsit paahtuvat tasaisesti.
Vinkki
- Kokeile lehtikaalisipseihin myös violettia lehtikaalia.
- Paahdetusta seesamiöljystä lehtikaalisipseihin tulee erityisen hieno aromi. Voit käyttää rasvana myös mitä tahansa muuta öljyä
Valmistusohje
1.
Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista niistä paksu ja kova lehtiruoti. Revi lehdet kulhoon. Lisää öljy ja seesaminsiemenet. Sekoita hyvin.
2.
Levitä lehtikaalit leivinpaperin päälle uunipellille tasaiseksi kerrokseksi.
3.
Paista 150-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia välillä käännellen, jotta lehtikaalisipsit paahtuvat tasaisesti.
Vinkki
- Kokeile lehtikaalisipseihin myös violettia lehtikaalia.
- Paahdetusta seesamiöljystä lehtikaalisipseihin tulee erityisen hieno aromi. Voit käyttää rasvana myös mitä tahansa muuta öljyä
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
330 kcal
Rasvaa
30 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4.3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g