Ainekset
-
1pullapitko (600 g)
- Täyte
-
1 prkvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
-
2 dlvadelmahilloa
Valmistusohje
1. Halkaise pitko pituussuunnassa kahtia. Täytä vaahdotetulla vaniljakastikkeella ja vadelmahillolla.
Vinkki
Haetko lisää makuvaihtoehtoja perinteiselle pullalle? Kurkkaa myös laskiaiswrappien tai dipattavien pullatikkujen ohje!
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
290 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
44 g
josta sokereita
18 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.2 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Laskiaispullapitko
Vaihtoehto perinteiselle laskiaispullalle on laskiaispitko, joka syntyy helposti valmiista kaupan pullapitkosta, vaniljakastikkeesta ja hillosta.
Vaihtoehto perinteiselle laskiaispullalle on laskiaispitko, joka syntyy helposti valmiista kaupan pullapitkosta, vaniljakastikkeesta ja hillosta.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1pullapitko (600 g)
- Täyte
-
1 prkvaahtoutuvaa vaniljakastiketta
-
2 dlvadelmahilloa
Valmistusohje
1. Halkaise pitko pituussuunnassa kahtia. Täytä vaahdotetulla vaniljakastikkeella ja vadelmahillolla.
Vinkki
Haetko lisää makuvaihtoehtoja perinteiselle pullalle? Kurkkaa myös laskiaiswrappien tai dipattavien pullatikkujen ohje!
Valmistusohje
1.
Halkaise pitko pituussuunnassa kahtia. Täytä vaahdotetulla vaniljakastikkeella ja vadelmahillolla.
Vinkki
Haetko lisää makuvaihtoehtoja perinteiselle pullalle? Kurkkaa myös laskiaiswrappien tai dipattavien pullatikkujen ohje!
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
290 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Hiilihydraatteja
44 g
josta sokereita
18 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.2 g