Ainekset
-
400 glehtikaalia, kurttukaalia tai valkokaalia
-
1sipuli
-
(½mieto chili)
-
250 gporkkanaa
-
2 rklöljyä
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
(tuorettapersiljaa, lipstikkaa tai korianteria)
Valmistusohje
1. Suikaloi kaali, hienonna sipuli ja chili. Kuori ja pilko porkkanat tikuiksi. Voit halutessasi myös raastaa porkkanat karkeaksi raasteeksi.
2. Kuullota sipuli öljyssä, lisää vähitellen kaali, porkkana ja chili. Kypsennä sekoittaen pannulla.
3. Hauduta viitisen minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta ja koristele halutessasi yrttisilpulla.
Vinkki
- Herkulliseen lämpimään salaattiin sopii kaali kuin kaali - tuunaa oma salaattisi lisäämällä joukkoon kukkakaalia, parsakaalia tai punakaalia.
- Chilin voit myös jättää pois, jos et pidä tulisesta ruoasta.
- Katso muut salaattireseptit täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Lämmin kaalisalaatti
Helppo kaalisalaatti valmistuu kiireen keskellä. Porkkana tuo rapeutta ja ripaus chiliä sopii kaalin makumaailmaan.
Helppo kaalisalaatti valmistuu kiireen keskellä. Porkkana tuo rapeutta ja ripaus chiliä sopii kaalin makumaailmaan.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 glehtikaalia, kurttukaalia tai valkokaalia
-
1sipuli
-
(½mieto chili)
-
250 gporkkanaa
-
2 rklöljyä
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
(tuorettapersiljaa, lipstikkaa tai korianteria)
Valmistusohje
1. Suikaloi kaali, hienonna sipuli ja chili. Kuori ja pilko porkkanat tikuiksi. Voit halutessasi myös raastaa porkkanat karkeaksi raasteeksi.
2. Kuullota sipuli öljyssä, lisää vähitellen kaali, porkkana ja chili. Kypsennä sekoittaen pannulla.
3. Hauduta viitisen minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta ja koristele halutessasi yrttisilpulla.
Vinkki
- Herkulliseen lämpimään salaattiin sopii kaali kuin kaali - tuunaa oma salaattisi lisäämällä joukkoon kukkakaalia, parsakaalia tai punakaalia.
- Chilin voit myös jättää pois, jos et pidä tulisesta ruoasta.
- Katso muut salaattireseptit täältä.
Valmistusohje
1.
Suikaloi kaali, hienonna sipuli ja chili. Kuori ja pilko porkkanat tikuiksi. Voit halutessasi myös raastaa porkkanat karkeaksi raasteeksi.
2.
Kuullota sipuli öljyssä, lisää vähitellen kaali, porkkana ja chili. Kypsennä sekoittaen pannulla.
3.
Hauduta viitisen minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta ja koristele halutessasi yrttisilpulla.
Vinkki
- Herkulliseen lämpimään salaattiin sopii kaali kuin kaali - tuunaa oma salaattisi lisäämällä joukkoon kukkakaalia, parsakaalia tai punakaalia.
- Chilin voit myös jättää pois, jos et pidä tulisesta ruoasta.
- Katso muut salaattireseptit täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g