Ainekset
-
800 ghedelmiä, esim. ananasta, viikunaa, päärynää, sitruksia
-
1 cm palatuoretta inkivääriä
-
1 tlfariinisokeria
-
1 rklpullomargariinia
- Suklaakastike
-
80 gtummaa suklaata
-
2 rklpullomargariinia
-
1 rklsiirappia
-
1 tlkaakaojauhetta
-
1 tlvaniljasokeria
-
2 rklvettä
-
1 rklkonjakkia
Valmistusohje
1. Valmista ensin kastike. Mittaa kaikki raaka-aineet suklaata lukuunottamatta kattilaan ja anna kiehahtaa sekoittaen tasaiseksi. Nosta kattila liedeltä. Paloittele suklaat pienemmiksi paloiksi ja sulata ne kuuman kastikkeen joukkoon huolellisesti sekoittaen. Lämmitä tarvittaessa.
2. Pese ja kuori hedelmät ja leikkaa suurehkoiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna inkivääri.
3. Mittaa rasva ja sokeri pannulle. Käännä liesi päälle ja paista hedelmäviipaleita kevyesti. Asettele hedelmät kulhoihin ja kaada kuumaa kastiketta päälle.
Vinkki
- Myös banaani, omenat ja rypäleet sopivat salaattiin.
- Katso lisää hedelmäisiä jälkkäreitä: grillatut hedelmät, sitrussalaatti tai chakery-hedelmäjogurtti.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
15 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Munaton
Munaton
Lämmin hedelmäsalaatti
Valmista hedelmäsalaatti uudella tavalla: kuumentamalla hedelmät pannulla. Suklaakastike kruunaa lämpimän hedelmäsalaatin.
Valmista hedelmäsalaatti uudella tavalla: kuumentamalla hedelmät pannulla. Suklaakastike kruunaa lämpimän hedelmäsalaatin.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
800 ghedelmiä, esim. ananasta, viikunaa, päärynää, sitruksia
-
1 cm palatuoretta inkivääriä
-
1 tlfariinisokeria
-
1 rklpullomargariinia
- Suklaakastike
-
80 gtummaa suklaata
-
2 rklpullomargariinia
-
1 rklsiirappia
-
1 tlkaakaojauhetta
-
1 tlvaniljasokeria
-
2 rklvettä
-
1 rklkonjakkia
Valmistusohje
1. Valmista ensin kastike. Mittaa kaikki raaka-aineet suklaata lukuunottamatta kattilaan ja anna kiehahtaa sekoittaen tasaiseksi. Nosta kattila liedeltä. Paloittele suklaat pienemmiksi paloiksi ja sulata ne kuuman kastikkeen joukkoon huolellisesti sekoittaen. Lämmitä tarvittaessa.
2. Pese ja kuori hedelmät ja leikkaa suurehkoiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna inkivääri.
3. Mittaa rasva ja sokeri pannulle. Käännä liesi päälle ja paista hedelmäviipaleita kevyesti. Asettele hedelmät kulhoihin ja kaada kuumaa kastiketta päälle.
Vinkki
- Myös banaani, omenat ja rypäleet sopivat salaattiin.
- Katso lisää hedelmäisiä jälkkäreitä: grillatut hedelmät, sitrussalaatti tai chakery-hedelmäjogurtti.
Valmistusohje
1.
Valmista ensin kastike. Mittaa kaikki raaka-aineet suklaata lukuunottamatta kattilaan ja anna kiehahtaa sekoittaen tasaiseksi. Nosta kattila liedeltä. Paloittele suklaat pienemmiksi paloiksi ja sulata ne kuuman kastikkeen joukkoon huolellisesti sekoittaen. Lämmitä tarvittaessa.
2.
Pese ja kuori hedelmät ja leikkaa suurehkoiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna inkivääri.
3.
Mittaa rasva ja sokeri pannulle. Käännä liesi päälle ja paista hedelmäviipaleita kevyesti. Asettele hedelmät kulhoihin ja kaada kuumaa kastiketta päälle.
Vinkki
- Myös banaani, omenat ja rypäleet sopivat salaattiin.
- Katso lisää hedelmäisiä jälkkäreitä: grillatut hedelmät, sitrussalaatti tai chakery-hedelmäjogurtti.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
15 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g