Ainekset
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1 rklcurrya
-
400 gmaustamatonta jauhelihaa (rasvaa max. 10%)
-
1 ½ lvettä
-
400 gpakastekasviksia
-
2 dltäysjyväpastaa
-
1 ½ tlsuolaa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
100 gmaustettua kevyttä tuorejuustoa (esim. yrtti tai valkosipuli)
-
1 dlpersiljaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Kuumenna rasva kattilan pohjalla ja kuullota sipulit kevyesti. Lisää curry ja sekoittele hetken ajan. Lisää jauheliha ja ruskista.
2. Kaada vesi, kasvikset, pasta, suola ja pippuri kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes pasta ja kasvikset ovat kypsiä. Lisää tuorejuusto ja hauduta, kunnes juusto on sulanut liemeen.
3. Lisää persiljasilppu.
Vinkki
- Kokeile myös perinteisen jauhelihakeiton reseptiä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g
Munaton
Munaton
Kultainen jauheliha-pastakeitto
Jauheliha ja pasta - etenkin lapsiperheessä varma hitti. Curry ja kasvikset antavat sopalle kullanhohtoisen vivahteen.
Jauheliha ja pasta - etenkin lapsiperheessä varma hitti. Curry ja kasvikset antavat sopalle kullanhohtoisen vivahteen.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
1 rklöljyä tai pullomargariinia
-
1 rklcurrya
-
400 gmaustamatonta jauhelihaa (rasvaa max. 10%)
-
1 ½ lvettä
-
400 gpakastekasviksia
-
2 dltäysjyväpastaa
-
1 ½ tlsuolaa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
100 gmaustettua kevyttä tuorejuustoa (esim. yrtti tai valkosipuli)
-
1 dlpersiljaa
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Kuumenna rasva kattilan pohjalla ja kuullota sipulit kevyesti. Lisää curry ja sekoittele hetken ajan. Lisää jauheliha ja ruskista.
2. Kaada vesi, kasvikset, pasta, suola ja pippuri kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes pasta ja kasvikset ovat kypsiä. Lisää tuorejuusto ja hauduta, kunnes juusto on sulanut liemeen.
3. Lisää persiljasilppu.
Vinkki
- Kokeile myös perinteisen jauhelihakeiton reseptiä.
Valmistusohje
1.
Hienonna sipulit. Kuumenna rasva kattilan pohjalla ja kuullota sipulit kevyesti. Lisää curry ja sekoittele hetken ajan. Lisää jauheliha ja ruskista.
2.
Kaada vesi, kasvikset, pasta, suola ja pippuri kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes pasta ja kasvikset ovat kypsiä. Lisää tuorejuusto ja hauduta, kunnes juusto on sulanut liemeen.
3.
Lisää persiljasilppu.
Vinkki
- Kokeile myös perinteisen jauhelihakeiton reseptiä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g