Ainekset
-
350 gkukkakaalia
-
240 g (1 tlk)kypsiä valkoisia papuja
-
1 rklseesaminsiemeniä
-
2 rklöljyä
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
5 oksaatuoretta lehtipersiljaa
- Maustamiseen
-
2valkosipulin kynttä TAI
-
½ dlsitruunanmehua TAI
-
½ - 1tuore chili tai ripaus chilirouhetta
Valmistusohje
1. Leikkaa kukkakaali noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Laita palat pellille leivinpaperin päälle ja paahda grillivastuksen alla muutama minuutti molemmin puolin. Jäähdytä hetki.
2. Valuta pavut siivilässä. Paahda seesaminsiemenet kuivalla paistinpannulla kullanruskeiksi.
3. Laita kaikki ainekset, mukaanlukien haluamasi mauste (valkosipuli, sitruunanmehu tai chili) monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.
Vinkki
- Tahna maistuu herkulliselta sämpylöiden päällä tai lämpimän ruuan lisukkeena
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Kukkakaali-papulevite
Pehmeänmakuinen kukkakaali-papulevite saa pähkinäisen vivahteen paahdetuista siemenistä.
Pehmeänmakuinen kukkakaali-papulevite saa pähkinäisen vivahteen paahdetuista siemenistä.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
350 gkukkakaalia
-
240 g (1 tlk)kypsiä valkoisia papuja
-
1 rklseesaminsiemeniä
-
2 rklöljyä
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
5 oksaatuoretta lehtipersiljaa
- Maustamiseen
-
2valkosipulin kynttä TAI
-
½ dlsitruunanmehua TAI
-
½ - 1tuore chili tai ripaus chilirouhetta
Valmistusohje
1. Leikkaa kukkakaali noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Laita palat pellille leivinpaperin päälle ja paahda grillivastuksen alla muutama minuutti molemmin puolin. Jäähdytä hetki.
2. Valuta pavut siivilässä. Paahda seesaminsiemenet kuivalla paistinpannulla kullanruskeiksi.
3. Laita kaikki ainekset, mukaanlukien haluamasi mauste (valkosipuli, sitruunanmehu tai chili) monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.
Vinkki
- Tahna maistuu herkulliselta sämpylöiden päällä tai lämpimän ruuan lisukkeena
Valmistusohje
1.
Leikkaa kukkakaali noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Laita palat pellille leivinpaperin päälle ja paahda grillivastuksen alla muutama minuutti molemmin puolin. Jäähdytä hetki.
2.
Valuta pavut siivilässä. Paahda seesaminsiemenet kuivalla paistinpannulla kullanruskeiksi.
3.
Laita kaikki ainekset, mukaanlukien haluamasi mauste (valkosipuli, sitruunanmehu tai chili) monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.
Vinkki
- Tahna maistuu herkulliselta sämpylöiden päällä tai lämpimän ruuan lisukkeena
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g