Ainekset
-
400 gkuhafilettä
-
½ tlsuolaa
-
3 (250 g)porkkanaa
-
300 gkesäkurpitsaa
-
1 (200g)salaattifenkoli
-
2 rklöljyä
-
2 dlkookosmaitoa, light
-
2 rklcurrytahnaa
- Lisäksi
-
6 - 8 dlvettä
-
250 gtäysjyvänuudelia
-
½ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Poista kalafileistä mahdolliset ruodot, ja viipaloi n. 1,5 cm paloiksi. Mausta palat suolalla.
2. Pilko kasvikset ohuiksi suikaleiksi.
3. Laita nuudelien keitinvesi kiehumaan. Lisää veteen suola (½ tl) ja keitä nuudelit kypsiksi. Kypsymisajan löydät pakkauksesta.
4. Kuumenna öljy ja kuullota kasviksia pari minuuttia. Lisää kookosmaito ja currytahna. Jatka kypsennystä hetki. Lisää lopuksi kalapalat ja kuumenna varovasti, jotta kala ei hajoa.
5. Lisää lopuksi kypsät nuudelit kastikkeen sekaan.
Vinkki
Olethan kokeillut jo possuwokkia ja broileriwokkia tai lisäkkeeksi sopivaa kaali-cashewwokkia?
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Maidoton,
Munaton
Maidoton,
Munaton
Kuhawok
Kuhawokissa kala yhdistyy kasvisten, kookosmaidon ja nuudelien kera herkulliseksi thaityyliseksi ateriaksi.
Kuhawokissa kala yhdistyy kasvisten, kookosmaidon ja nuudelien kera herkulliseksi thaityyliseksi ateriaksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gkuhafilettä
-
½ tlsuolaa
-
3 (250 g)porkkanaa
-
300 gkesäkurpitsaa
-
1 (200g)salaattifenkoli
-
2 rklöljyä
-
2 dlkookosmaitoa, light
-
2 rklcurrytahnaa
- Lisäksi
-
6 - 8 dlvettä
-
250 gtäysjyvänuudelia
-
½ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Poista kalafileistä mahdolliset ruodot, ja viipaloi n. 1,5 cm paloiksi. Mausta palat suolalla.
2. Pilko kasvikset ohuiksi suikaleiksi.
3. Laita nuudelien keitinvesi kiehumaan. Lisää veteen suola (½ tl) ja keitä nuudelit kypsiksi. Kypsymisajan löydät pakkauksesta.
4. Kuumenna öljy ja kuullota kasviksia pari minuuttia. Lisää kookosmaito ja currytahna. Jatka kypsennystä hetki. Lisää lopuksi kalapalat ja kuumenna varovasti, jotta kala ei hajoa.
5. Lisää lopuksi kypsät nuudelit kastikkeen sekaan.
Vinkki
Olethan kokeillut jo possuwokkia ja broileriwokkia tai lisäkkeeksi sopivaa kaali-cashewwokkia?
Valmistusohje
1.
Poista kalafileistä mahdolliset ruodot, ja viipaloi n. 1,5 cm paloiksi. Mausta palat suolalla.
2.
Pilko kasvikset ohuiksi suikaleiksi.
3.
Laita nuudelien keitinvesi kiehumaan. Lisää veteen suola (½ tl) ja keitä nuudelit kypsiksi. Kypsymisajan löydät pakkauksesta.
4.
Kuumenna öljy ja kuullota kasviksia pari minuuttia. Lisää kookosmaito ja currytahna. Jatka kypsennystä hetki. Lisää lopuksi kalapalat ja kuumenna varovasti, jotta kala ei hajoa.
5.
Lisää lopuksi kypsät nuudelit kastikkeen sekaan.
Vinkki
Olethan kokeillut jo possuwokkia ja broileriwokkia tai lisäkkeeksi sopivaa kaali-cashewwokkia?
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g