Ainekset
-
400 gkirjolohifileetä
-
2valkosipulinkynttä
-
300 gbataattia
-
300 gkukkakaalia
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
2 rklöljyä
-
2 rklcurrytahnaa
-
2 dlkookosmaitoa
-
200 gpaseerattua tomaattia
-
3 dlvettä
-
1- 1 ½ tlsuolaa
- Pinnalle
-
10(thai)basilikanlehteä
-
1chili
Valmistusohje
1. Poista lohesta ruodot ja nahka ja leikkaa parin sentin kuutioiksi.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori bataatti ja leikkaa se parin sentin paloiksi. Lohko kukkakaali myös parin sentin suupaloiksi ja raasta inkivääri.
3. Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa ja lisää joukkoon valkosipuli, raastettu inkivääri sekä currytahna. Kuullota hetken ajan, mutta varo polttamasta aineksia.
4. Lisää kattilaan kookosmaito, paseerattu tomaatti, vesi ja bataattikuutiot ja keitä 10 min. Lisää lohipalat ja kukkakaalit ja hauduta muutama minuutti. Mausta suolalla. Koristele thaibasilikalla ja chiliviipaleilla.
Vinkki
- Voit käytää currytahnan sijaan jauhettua korianteria, juustokuminaa, sinapinsiemeniä ja kurkumaa.
- Keitä lisukkeeksi riisiseosta tai muuta viljalisäkettä. Curry valmistuu nopeasti, joten laita lisäkkeen vesi kiehumaan kun aloitat pääruuan valmistusta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.8 g
Maidoton,
Munaton
Maidoton,
Munaton
Kirjolohi-kasviscurry
Kirjolohi-kasviscurryssa maistuvat itämaiset mausteet.
Kirjolohi-kasviscurryssa maistuvat itämaiset mausteet.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gkirjolohifileetä
-
2valkosipulinkynttä
-
300 gbataattia
-
300 gkukkakaalia
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
2 rklöljyä
-
2 rklcurrytahnaa
-
2 dlkookosmaitoa
-
200 gpaseerattua tomaattia
-
3 dlvettä
-
1- 1 ½ tlsuolaa
- Pinnalle
-
10(thai)basilikanlehteä
-
1chili
Valmistusohje
1. Poista lohesta ruodot ja nahka ja leikkaa parin sentin kuutioiksi.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori bataatti ja leikkaa se parin sentin paloiksi. Lohko kukkakaali myös parin sentin suupaloiksi ja raasta inkivääri.
3. Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa ja lisää joukkoon valkosipuli, raastettu inkivääri sekä currytahna. Kuullota hetken ajan, mutta varo polttamasta aineksia.
4. Lisää kattilaan kookosmaito, paseerattu tomaatti, vesi ja bataattikuutiot ja keitä 10 min. Lisää lohipalat ja kukkakaalit ja hauduta muutama minuutti. Mausta suolalla. Koristele thaibasilikalla ja chiliviipaleilla.
Vinkki
- Voit käytää currytahnan sijaan jauhettua korianteria, juustokuminaa, sinapinsiemeniä ja kurkumaa.
- Keitä lisukkeeksi riisiseosta tai muuta viljalisäkettä. Curry valmistuu nopeasti, joten laita lisäkkeen vesi kiehumaan kun aloitat pääruuan valmistusta.
Valmistusohje
1.
Poista lohesta ruodot ja nahka ja leikkaa parin sentin kuutioiksi.
2.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori bataatti ja leikkaa se parin sentin paloiksi. Lohko kukkakaali myös parin sentin suupaloiksi ja raasta inkivääri.
3.
Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa ja lisää joukkoon valkosipuli, raastettu inkivääri sekä currytahna. Kuullota hetken ajan, mutta varo polttamasta aineksia.
4.
Lisää kattilaan kookosmaito, paseerattu tomaatti, vesi ja bataattikuutiot ja keitä 10 min. Lisää lohipalat ja kukkakaalit ja hauduta muutama minuutti. Mausta suolalla. Koristele thaibasilikalla ja chiliviipaleilla.
Vinkki
- Voit käytää currytahnan sijaan jauhettua korianteria, juustokuminaa, sinapinsiemeniä ja kurkumaa.
- Keitä lisukkeeksi riisiseosta tai muuta viljalisäkettä. Curry valmistuu nopeasti, joten laita lisäkkeen vesi kiehumaan kun aloitat pääruuan valmistusta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.8 g