Ainekset
-
200 gtäysjyvänuudeleita
-
2 rklöljyä
-
1-2 rkltulista chilikastiketta esim. sriracha
-
1 rklsitruunan tai limen mehua
-
¾ tlsuolaa
-
250 gkirsikkatomaatteja
-
1 prk (230g)kikherneitä suolaliemessä
-
100 gsalaattijuustoa (8%)
- Viimeistelyyn
-
1suippopaprika
-
1 dlhienonnettua korianteria
Valmistusohje
1. Keitä nuudelit kypsäksi, kypsymisajan löydät pakkauksesta.
2. Sekoita sillä aikaa öljy, chilikastike, sitruunanmehu ja suola. Jos pidät tulisesta ruuasta, käytä chilikastiketta 2 rkl. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi paprika.
3. Kaada nuudelien keitinvesi pois, mutta säästä siitä noin 1 dl. Lisää kattilaan nuudelien joukkoon öljykastike ja valutetut kikherneet.
4. Lisää kattilaan myös kirsikkatomaatit, murennettu tai kuutioitu salaattijuusto sekä hieman keitinvettä. Kuumenna muutama minuutti samalla sekoitellen niin, että ainekset lämpenevät.
5. Jos pidät rapeista nuudeleista, kuumenna keitetyt ja chiliöljyllä maustetut nuudelit, kirsikkatomaatit, kikherneet ja salaattijuusto uunissa (225 astetta, 10-15 minuuttia).
6. Viimeistele annokset paprikalla ja hienonnetulla korianterilla
Vinkki
- Voit käyttää nuudelipannussa salaattijuuston sijaan 2 dl juustoraastetta (17%) tai raejuustoa (200g).
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Kikherne-nuudelipannu
Yksinkertaisen kokkauksen ystävä tekee helpon kikherne-nuudelipannun alusta loppuun kattilassa ja rapeita nuudeleita haluava viimeistelee ruuan uunissa. Chiliöljy tuo mukavaa potkua mietoihin raaka-aineisiin.
Yksinkertaisen kokkauksen ystävä tekee helpon kikherne-nuudelipannun alusta loppuun kattilassa ja rapeita nuudeleita haluava viimeistelee ruuan uunissa. Chiliöljy tuo mukavaa potkua mietoihin raaka-aineisiin.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
200 gtäysjyvänuudeleita
-
2 rklöljyä
-
1-2 rkltulista chilikastiketta esim. sriracha
-
1 rklsitruunan tai limen mehua
-
¾ tlsuolaa
-
250 gkirsikkatomaatteja
-
1 prk (230g)kikherneitä suolaliemessä
-
100 gsalaattijuustoa (8%)
- Viimeistelyyn
-
1suippopaprika
-
1 dlhienonnettua korianteria
Valmistusohje
1. Keitä nuudelit kypsäksi, kypsymisajan löydät pakkauksesta.
2. Sekoita sillä aikaa öljy, chilikastike, sitruunanmehu ja suola. Jos pidät tulisesta ruuasta, käytä chilikastiketta 2 rkl. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi paprika.
3. Kaada nuudelien keitinvesi pois, mutta säästä siitä noin 1 dl. Lisää kattilaan nuudelien joukkoon öljykastike ja valutetut kikherneet.
4. Lisää kattilaan myös kirsikkatomaatit, murennettu tai kuutioitu salaattijuusto sekä hieman keitinvettä. Kuumenna muutama minuutti samalla sekoitellen niin, että ainekset lämpenevät.
5. Jos pidät rapeista nuudeleista, kuumenna keitetyt ja chiliöljyllä maustetut nuudelit, kirsikkatomaatit, kikherneet ja salaattijuusto uunissa (225 astetta, 10-15 minuuttia).
6. Viimeistele annokset paprikalla ja hienonnetulla korianterilla
Vinkki
- Voit käyttää nuudelipannussa salaattijuuston sijaan 2 dl juustoraastetta (17%) tai raejuustoa (200g).
Valmistusohje
1.
Keitä nuudelit kypsäksi, kypsymisajan löydät pakkauksesta.
2.
Sekoita sillä aikaa öljy, chilikastike, sitruunanmehu ja suola. Jos pidät tulisesta ruuasta, käytä chilikastiketta 2 rkl. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi paprika.
3.
Kaada nuudelien keitinvesi pois, mutta säästä siitä noin 1 dl. Lisää kattilaan nuudelien joukkoon öljykastike ja valutetut kikherneet.
4.
Lisää kattilaan myös kirsikkatomaatit, murennettu tai kuutioitu salaattijuusto sekä hieman keitinvettä. Kuumenna muutama minuutti samalla sekoitellen niin, että ainekset lämpenevät.
5.
Jos pidät rapeista nuudeleista, kuumenna keitetyt ja chiliöljyllä maustetut nuudelit, kirsikkatomaatit, kikherneet ja salaattijuusto uunissa (225 astetta, 10-15 minuuttia).
6.
Viimeistele annokset paprikalla ja hienonnetulla korianterilla
Vinkki
- Voit käyttää nuudelipannussa salaattijuuston sijaan 2 dl juustoraastetta (17%) tai raejuustoa (200g).
Muunnos
Saat kikherne-nuudelipannusta vegaanisen, kun käytät salaattijuuston sijaan tofua tai tupla-annoksen kikherneitä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g