Ainekset
-
200 gkesäkurpitsaa
-
4munaa
-
2 ½ dlsokeria
-
1 rklvaniljasokeria
-
5 dlvehnäjauhoja
-
1 ½ dlmantelirouhetta
-
2 tlleivinjauhetta
-
2 tlkardemummaa
-
1 ½ dlpullomargariinia
-
1 dlrasvatonta maitoa
- Koristeeksi
-
30 gvalkosuklaata
Valmistusohje
1. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
2. Vaahdota munat ja sokerit. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset kesäkurpitsaraasteen joukkoon. Sekoita joukkoon myös rasva ja maito.
3. Kaada taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
4. Laita suklaa pakastepussiin ja sulata mikrossa miedolla lämmöllä 10 sekuntia kerrallaan. Leikkaa kulmaan pieni reikä ja pursota suklaata hieman jäähtyneiden leivonnaisten päälle.
Vinkki
Voit paistaa taikinan myös voidellussa kakkuvuoassa. Sopiva paistolämpö on 175 astetta, paistoaika noin 45-50 minuuttia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
340 kcal
Rasvaa
17 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
40 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.5 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Kesäkurpitsamuffinit
Mehevät kesäkurpitsamuffinit mantelirouheen ja suklaakuorrutuksen kera ovat syyskauden leivonnaisten parhaimmistoa.
Mehevät kesäkurpitsamuffinit mantelirouheen ja suklaakuorrutuksen kera ovat syyskauden leivonnaisten parhaimmistoa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
200 gkesäkurpitsaa
-
4munaa
-
2 ½ dlsokeria
-
1 rklvaniljasokeria
-
5 dlvehnäjauhoja
-
1 ½ dlmantelirouhetta
-
2 tlleivinjauhetta
-
2 tlkardemummaa
-
1 ½ dlpullomargariinia
-
1 dlrasvatonta maitoa
- Koristeeksi
-
30 gvalkosuklaata
Valmistusohje
1. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
2. Vaahdota munat ja sokerit. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset kesäkurpitsaraasteen joukkoon. Sekoita joukkoon myös rasva ja maito.
3. Kaada taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
4. Laita suklaa pakastepussiin ja sulata mikrossa miedolla lämmöllä 10 sekuntia kerrallaan. Leikkaa kulmaan pieni reikä ja pursota suklaata hieman jäähtyneiden leivonnaisten päälle.
Vinkki
Voit paistaa taikinan myös voidellussa kakkuvuoassa. Sopiva paistolämpö on 175 astetta, paistoaika noin 45-50 minuuttia.
Valmistusohje
1.
Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
2.
Vaahdota munat ja sokerit. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset kesäkurpitsaraasteen joukkoon. Sekoita joukkoon myös rasva ja maito.
3.
Kaada taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
4.
Laita suklaa pakastepussiin ja sulata mikrossa miedolla lämmöllä 10 sekuntia kerrallaan. Leikkaa kulmaan pieni reikä ja pursota suklaata hieman jäähtyneiden leivonnaisten päälle.
Vinkki
Voit paistaa taikinan myös voidellussa kakkuvuoassa. Sopiva paistolämpö on 175 astetta, paistoaika noin 45-50 minuuttia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
340 kcal
Rasvaa
17 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
40 g
josta sokereita
20 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.5 g