Ainekset
-
1 (350 g)kesäkurpitsa
-
2(luomu)sitruunaa
-
2 rklöljyä
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
½ ruukkulehtipersiljaa
-
¼ ruukkuabasilikaa
-
40 gparmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Huuhtele kesäkurpitsa ja pese sitruunan kuori juuresharjalla.
2. Leikkaa tai höylää kesäkurpitsa ja sitruuna ohuiksi viipaleiksi. Siirrä kulhoon, lisää öljy ja mausteet.
3. Hienonna yrtit ja sekoita ainekset. Levitä salaatti tarjoiluastiaan.
4. Höylää pinnalle parmesaanista lastuja esimerkiksi kuorimaveitsellä.
Vinkki
Voit parmesanin ohella käyttää emmentalia tai muuta voimakasta juustoa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
54 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Kesäkurpitsa-sitruunasalaatti
Keittiömandoliinilla höyläät kesäkurpitsasta ja sitruunasta ohuita viipaleita. Parmesaanilastut tuovat salaattiin täyteläistä makua.
Keittiömandoliinilla höyläät kesäkurpitsasta ja sitruunasta ohuita viipaleita. Parmesaanilastut tuovat salaattiin täyteläistä makua.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 (350 g)kesäkurpitsa
-
2(luomu)sitruunaa
-
2 rklöljyä
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
½ ruukkulehtipersiljaa
-
¼ ruukkuabasilikaa
-
40 gparmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Huuhtele kesäkurpitsa ja pese sitruunan kuori juuresharjalla.
2. Leikkaa tai höylää kesäkurpitsa ja sitruuna ohuiksi viipaleiksi. Siirrä kulhoon, lisää öljy ja mausteet.
3. Hienonna yrtit ja sekoita ainekset. Levitä salaatti tarjoiluastiaan.
4. Höylää pinnalle parmesaanista lastuja esimerkiksi kuorimaveitsellä.
Vinkki
Voit parmesanin ohella käyttää emmentalia tai muuta voimakasta juustoa.
Valmistusohje
1.
Huuhtele kesäkurpitsa ja pese sitruunan kuori juuresharjalla.
2.
Leikkaa tai höylää kesäkurpitsa ja sitruuna ohuiksi viipaleiksi. Siirrä kulhoon, lisää öljy ja mausteet.
3.
Hienonna yrtit ja sekoita ainekset. Levitä salaatti tarjoiluastiaan.
4.
Höylää pinnalle parmesaanista lastuja esimerkiksi kuorimaveitsellä.
Vinkki
Voit parmesanin ohella käyttää emmentalia tai muuta voimakasta juustoa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
54 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
2 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g