
Ainekset
-
800 gkesäkurpitsaa
-
500 gsalaattifenkolia
-
150 gpurjoa
-
1valkosipulin kynsi
-
1,2 lvettä
-
1 ½ tltimjamia
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
200 gsulatejuustoa
Valmistusohje
1. Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit.
2. Keitä kasviksia vedessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Vinkki
- Fenkolin ystävä voi lisätä fenkolia ja vähentää kesäkurpitsaa.
- Muita kasviskeittoreseptejä löydät täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
34 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Kesäkurpitsa-fenkolikeitto
Hienostunut fenkoli ja mieto kesäkurpitsa yhdistyvät sulatejuuston kanssa täyteläisen pehmeäksi sopaksi.
Hienostunut fenkoli ja mieto kesäkurpitsa yhdistyvät sulatejuuston kanssa täyteläisen pehmeäksi sopaksi.
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
800 gkesäkurpitsaa
-
500 gsalaattifenkolia
-
150 gpurjoa
-
1valkosipulin kynsi
-
1,2 lvettä
-
1 ½ tltimjamia
-
½ tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
200 gsulatejuustoa
Valmistusohje
1. Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit.
2. Keitä kasviksia vedessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Vinkki
- Fenkolin ystävä voi lisätä fenkolia ja vähentää kesäkurpitsaa.
- Muita kasviskeittoreseptejä löydät täältä.
Valmistusohje
1.
Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Viipaloi sipulit.
2.
Keitä kasviksia vedessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Lisää mausteet ja sulatejuusto ja soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
Vinkki
- Fenkolin ystävä voi lisätä fenkolia ja vähentää kesäkurpitsaa.
- Muita kasviskeittoreseptejä löydät täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
34 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.4 g