Kuva: Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen

Ainekset

3
porkkanaa
1
sipuli
200 g
herkkusieniä
1
paprika
200 g
vihreitä papuja (pakaste)
1 rkl
öljyä
1 tl
yrttisekoitusta
¼ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa
2 rkl
vettä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
35 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
V Vegaaninen
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
V Vegaaninen
Helppo

Kasvispannu

Värikäs kasvispannu tuo iloa ruokapöytään ja se valmistuu kätevästi myös muurikassa.

Värikäs kasvispannu tuo iloa ruokapöytään ja se valmistuu kätevästi myös muurikassa.

Kuva: Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
3
porkkanaa
1
sipuli
200 g
herkkusieniä
1
paprika
200 g
vihreitä papuja (pakaste)
1 rkl
öljyä
1 tl
yrttisekoitusta
¼ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
suolaa
2 rkl
vettä

Valmistusohje

1.
Kuori ja suikaloi porkkanat ja sipuli. Puhdista ja pilko herkkusienet. Suikaloi myös huuhdeltu paprika.
2.
Kypsennä kasvikset suuressa paistin- tai vokkipannussa tai paistokasarissa. Kuullota öljyssä ensin sipuli. Lisää porkkana ja muut kasvikset ja paista sekoitellen muutama minuutti.
3.
Mausta ja lisää hiukan vettä. Hauduttele kasvikset kypsiksi kannen alla. Kasvikset kypsyvät muutamassa minuutissa.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
35 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g