Ainekset
- Pohja
-
4 dlvehnäjauhoja
-
1 dlhasselpähkinä- tai mantelijauhetta
-
4 rklsokeria
-
100 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60 %)
-
¾muna
-
3-4 rkljääkylmää vettä
- Täyte
-
6 dlkarviaisia
-
¾ – 1 dlsokeria
-
1-2 rklperunajauhoja
-
1 tlvaniljasokeria
-
3 rklmannasuurimoita
- Voiteluun ja koristeluun
-
¼muna
-
1 rkl(ruoko)sokeria, esim. demererasokeria
Valmistusohje
Vinkki
Piirakan koristeluun voi käyttää ruokokidesokeria, ns. Demerarasokeria. Se on vaaleanruskeaa, täyteläisen makuista. Rakenteeltaan kovempaa ja suurikiteisempää kuin tavallinen sokeri.
Ravintosisältö
/ 100 gKarviaisgalette
Rustiikkisessa galetessa rapea muropohja kohtaa raikkaan karviaisen. Ranskalaista alkuperää oleva karviaisgalette maistuu erityisen hyvältä vaniljajäätelön kanssa.
Rustiikkisessa galetessa rapea muropohja kohtaa raikkaan karviaisen. Ranskalaista alkuperää oleva karviaisgalette maistuu erityisen hyvältä vaniljajäätelön kanssa.
Ainekset
Ainekset
- Pohja
-
4 dlvehnäjauhoja
-
1 dlhasselpähkinä- tai mantelijauhetta
-
4 rklsokeria
-
100 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60 %)
-
¾muna
-
3-4 rkljääkylmää vettä
- Täyte
-
6 dlkarviaisia
-
¾ – 1 dlsokeria
-
1-2 rklperunajauhoja
-
1 tlvaniljasokeria
-
3 rklmannasuurimoita
- Voiteluun ja koristeluun
-
¼muna
-
1 rkl(ruoko)sokeria, esim. demererasokeria
Valmistusohje
Vinkki
Piirakan koristeluun voi käyttää ruokokidesokeria, ns. Demerarasokeria. Se on vaaleanruskeaa, täyteläisen makuista. Rakenteeltaan kovempaa ja suurikiteisempää kuin tavallinen sokeri.
Valmistusohje
Vinkki
Piirakan koristeluun voi käyttää ruokokidesokeria, ns. Demerarasokeria. Se on vaaleanruskeaa, täyteläisen makuista. Rakenteeltaan kovempaa ja suurikiteisempää kuin tavallinen sokeri.