Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

1 l
karviaisia
2
punasipulia
3
valkosipulin kynttä
½ - 1
chili
3 cm pala
tuoretta inkivääriä
3 dl
hillosokeria
1 dl
valkoviinietikkaa
½ tl
suolaa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
145 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
32 g
josta sokereita
30 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Karviaischutney

Pirteä chutney tuo mausteista raikkautta etenkin broileri- ja possuruokiin.

Pirteä chutney tuo mausteista raikkautta etenkin broileri- ja possuruokiin.

Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1 l
karviaisia
2
punasipulia
3
valkosipulin kynttä
½ - 1
chili
3 cm pala
tuoretta inkivääriä
3 dl
hillosokeria
1 dl
valkoviinietikkaa
½ tl
suolaa

Valmistusohje

1.
Huuhdo karviaiset ja poista halutessasi kannat saksilla. Hienonna sipulit ja chili ja raasta inkivääri.
2.
Laita ainekset kattilaan ja keitä noin 30 minuuttia eli kunnes marjat pehmenevät ja hieman soseutuvat. Kuori mahdollista vaahtoa lusikalla pois.
3.
Kaada kuuma chutney pestyihin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje heti kuumennetuilla kansilla. Säilytä jäähtyneet purkit jääkaapissa.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
145 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
32 g
josta sokereita
30 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g