Ainekset
-
2kalapuikkoa
-
½ rklöljyä
- Lisäksi
-
2 viipalettaleipää
-
½tomaatti
-
5 viipalettakurkkua
-
1salaatinlehti
-
(¼avokado)
-
1 rklmargariinia tai majoneesia
-
1 rklketsuppia
Valmistusohje
1. Kypsennä kalapuikot paistinpannussa öljytilkassa tai mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuumenna leivät leivänpaahtimessa tai paistinpannussa kalapuikkojen vieressä.
3. Viipaloi tomaatti ja kurkku, revi salaatinlehti 2 osaan. Jos käytät avokadoa, viipaloi se.
4. Voitele leipäpalat margariinilla tai majoneesilla. Sivele päälle ketsuppia.
5. Lisää toiselle leipäviipaleelle kalapuikot ja kasviksia. Laita toinen leipäpala kanneksi.
Vinkki
- Tutki tarkemmin Sydänmerkillisiä leipävaihtoehtoja, kalapuikkoja, margariineja ja majoneeseja.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
185 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g
Kalapuikkoburgerit
Kalapuikoista, leivästä ja kasviksista valmistat muutamassa minuutissa arjen helpoimmat purilaiset. Ruuanvalmistaminen onnistuu myös pikkukokeilta.
Kalapuikoista, leivästä ja kasviksista valmistat muutamassa minuutissa arjen helpoimmat purilaiset. Ruuanvalmistaminen onnistuu myös pikkukokeilta.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2kalapuikkoa
-
½ rklöljyä
- Lisäksi
-
2 viipalettaleipää
-
½tomaatti
-
5 viipalettakurkkua
-
1salaatinlehti
-
(¼avokado)
-
1 rklmargariinia tai majoneesia
-
1 rklketsuppia
Valmistusohje
1. Kypsennä kalapuikot paistinpannussa öljytilkassa tai mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuumenna leivät leivänpaahtimessa tai paistinpannussa kalapuikkojen vieressä.
3. Viipaloi tomaatti ja kurkku, revi salaatinlehti 2 osaan. Jos käytät avokadoa, viipaloi se.
4. Voitele leipäpalat margariinilla tai majoneesilla. Sivele päälle ketsuppia.
5. Lisää toiselle leipäviipaleelle kalapuikot ja kasviksia. Laita toinen leipäpala kanneksi.
Vinkki
- Tutki tarkemmin Sydänmerkillisiä leipävaihtoehtoja, kalapuikkoja, margariineja ja majoneeseja.
Valmistusohje
1.
Kypsennä kalapuikot paistinpannussa öljytilkassa tai mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan.
2.
Kuumenna leivät leivänpaahtimessa tai paistinpannussa kalapuikkojen vieressä.
3.
Viipaloi tomaatti ja kurkku, revi salaatinlehti 2 osaan. Jos käytät avokadoa, viipaloi se.
4.
Voitele leipäpalat margariinilla tai majoneesilla. Sivele päälle ketsuppia.
5.
Lisää toiselle leipäviipaleelle kalapuikot ja kasviksia. Laita toinen leipäpala kanneksi.
Vinkki
- Tutki tarkemmin Sydänmerkillisiä leipävaihtoehtoja, kalapuikkoja, margariineja ja majoneeseja.
Muunnos
- maidoton: valitse margariini maidottomana
- kananmunaton: valitse majoneesi ilman kananmunaa
- kasvisvaihtoehto: käytä kalapuikkojen sijaan kasvispihvejä tai -pyöryköitä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
185 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g