Ainekset
-
300-400 gpakastekalaa (esim. sei tai lohi)
-
1sipuli
-
500 gperunaa
-
2-3 (200 g)porkkanaa
-
5 dlvettä
-
6kokonaista maustepippuria
-
1 - 1 ½ tlsuolaa
-
3 dlkevytmaitoa
-
tilliä
Valmistusohje
1. Ota kala sulamaan.
2. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Hienonna sipuli.
3. Laita kasvikset 3 litran kokoiseen kattilaan. Lisää vesi ja mausteet. Keitä kasviksia 15 - 20 minuuttia eli lähes kypsiksi.
4. Pilko kohmeinen kala noin 1,5 cm kuutioiksi. Lisää kalapalat ja maito kattilaan. Anna kiehua 5 minuuttia. Mausta tuoreella (n. 1 dl) tai kuivatulla (1 rkl) tillillä.
Vinkki
Pakastekasvikset nopeuttavat keiton valmistusta. Hyödynnä vaikkapa sipuli- ja porkkanakuutioita. Myös perunaa ja keittojuureksia sisältävä pakastetuote on erinomainen arjen helpottaja.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
45 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Gluteeniton,
Munaton
Gluteeniton,
Munaton
Kalakeitto pakastekalasta
Pakastealtaalla kalaonni on aina myötä eikä ruodoistakaan tarvitse huolehtia.
Pakastealtaalla kalaonni on aina myötä eikä ruodoistakaan tarvitse huolehtia.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
300-400 gpakastekalaa (esim. sei tai lohi)
-
1sipuli
-
500 gperunaa
-
2-3 (200 g)porkkanaa
-
5 dlvettä
-
6kokonaista maustepippuria
-
1 - 1 ½ tlsuolaa
-
3 dlkevytmaitoa
-
tilliä
Valmistusohje
1. Ota kala sulamaan.
2. Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Hienonna sipuli.
3. Laita kasvikset 3 litran kokoiseen kattilaan. Lisää vesi ja mausteet. Keitä kasviksia 15 - 20 minuuttia eli lähes kypsiksi.
4. Pilko kohmeinen kala noin 1,5 cm kuutioiksi. Lisää kalapalat ja maito kattilaan. Anna kiehua 5 minuuttia. Mausta tuoreella (n. 1 dl) tai kuivatulla (1 rkl) tillillä.
Vinkki
Pakastekasvikset nopeuttavat keiton valmistusta. Hyödynnä vaikkapa sipuli- ja porkkanakuutioita. Myös perunaa ja keittojuureksia sisältävä pakastetuote on erinomainen arjen helpottaja.
Valmistusohje
1.
Ota kala sulamaan.
2.
Kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Hienonna sipuli.
3.
Laita kasvikset 3 litran kokoiseen kattilaan. Lisää vesi ja mausteet. Keitä kasviksia 15 - 20 minuuttia eli lähes kypsiksi.
4.
Pilko kohmeinen kala noin 1,5 cm kuutioiksi. Lisää kalapalat ja maito kattilaan. Anna kiehua 5 minuuttia. Mausta tuoreella (n. 1 dl) tai kuivatulla (1 rkl) tillillä.
Vinkki
Pakastekasvikset nopeuttavat keiton valmistusta. Hyödynnä vaikkapa sipuli- ja porkkanakuutioita. Myös perunaa ja keittojuureksia sisältävä pakastetuote on erinomainen arjen helpottaja.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
45 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g