Ainekset
-
600 gahvenfileitä
-
300 gkesäkurpitsaa
-
1punainen paprika
-
1esikeitetty maissintähkä
-
12herkkusientä
- Marinadi
-
3 rklsitruunan mehua
-
3 rklöljyä
-
1 tlhunajaa
-
1 tlsuolaa
-
½ tlpippurisekoitusta
-
2 rkltuoreita yrttejä silputtuna (sitruunamelissa, tilli, lehtipersilja)
Valmistusohje
1. Puhdista ja viipaloi kesäkurpitsa, paprika ja maissi. Puolita sienet. Leikkaa kalafileet pitkittäin kahteen osaan ja poista samalla ruodot leveämmästä osasta.
2. Sekoita marinadin ainekset ja voitele kasvikset ja kala. Voit halutessasi antaa kalan marinoitua jääkaapissa vähän aikaa.
3. Pujota kasvis- ja kalapalat vartaisiin ja grillaa viitisen minuuttia molemmin puolin. Ripottele vartaille tuoretta yrttisilppua.
Vinkki
- Vartaiden kanssa maistuu salaatti, leipä ja yrteillä maustettu kermaviilikastike.
- Muita maukkaita varras-reseptejä löydät täältä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.4 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Kala-kasvisvartaat
Varrasta onkisaalis kasvisten kera vartaisiin. Yrttinen sitrusmarinadi maustaa vartaat kesäisiksi.
Varrasta onkisaalis kasvisten kera vartaisiin. Yrttinen sitrusmarinadi maustaa vartaat kesäisiksi.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
600 gahvenfileitä
-
300 gkesäkurpitsaa
-
1punainen paprika
-
1esikeitetty maissintähkä
-
12herkkusientä
- Marinadi
-
3 rklsitruunan mehua
-
3 rklöljyä
-
1 tlhunajaa
-
1 tlsuolaa
-
½ tlpippurisekoitusta
-
2 rkltuoreita yrttejä silputtuna (sitruunamelissa, tilli, lehtipersilja)
Valmistusohje
1. Puhdista ja viipaloi kesäkurpitsa, paprika ja maissi. Puolita sienet. Leikkaa kalafileet pitkittäin kahteen osaan ja poista samalla ruodot leveämmästä osasta.
2. Sekoita marinadin ainekset ja voitele kasvikset ja kala. Voit halutessasi antaa kalan marinoitua jääkaapissa vähän aikaa.
3. Pujota kasvis- ja kalapalat vartaisiin ja grillaa viitisen minuuttia molemmin puolin. Ripottele vartaille tuoretta yrttisilppua.
Vinkki
- Vartaiden kanssa maistuu salaatti, leipä ja yrteillä maustettu kermaviilikastike.
- Muita maukkaita varras-reseptejä löydät täältä.
Valmistusohje
1.
Puhdista ja viipaloi kesäkurpitsa, paprika ja maissi. Puolita sienet. Leikkaa kalafileet pitkittäin kahteen osaan ja poista samalla ruodot leveämmästä osasta.
2.
Sekoita marinadin ainekset ja voitele kasvikset ja kala. Voit halutessasi antaa kalan marinoitua jääkaapissa vähän aikaa.
3.
Pujota kasvis- ja kalapalat vartaisiin ja grillaa viitisen minuuttia molemmin puolin. Ripottele vartaille tuoretta yrttisilppua.
Vinkki
- Vartaiden kanssa maistuu salaatti, leipä ja yrteillä maustettu kermaviilikastike.
- Muita maukkaita varras-reseptejä löydät täältä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.4 g