Ainekset
-
1 kgjuuriselleriä
-
250 gjauhoisia perunoita
-
8 - 9 dlvettä
-
2kasvisliemikuutiota
-
1 prk (2 dl)kermankaltaista kaurapohjaista kasvirasvasekoitetta
- Pinnalle
-
2 rklöljyä
-
1 rklseesaminsiemeniä
-
1 tlkokonaista fenkolia
Valmistusohje
1. Pese, kuori ja pilko juuriselleri ja perunat. Laita kasvikset, vesi ja liemikuutiot kattilaan. Keitä kannen alla, kunnes kasvikset ovat kypsiä, noin 20 minuuttia.
2. Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää ruokakerma. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää vettä, jos haluat keitosta juoksevampaa ja kiehauta nopeasti.
3. Laita pannulle öljy, siemenet ja fenkoli. Lämmitä matalalla lämmöllä, kunnes fenkoli alkaa tuoksua. Jaa kuuma siemenseos keittoannosten pinnalle. Tarjoa heti.
Vinkki
Katso muita herkullisia kasviskeittoja.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
55 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.6 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Juurisellerikeitto
Aromikas juuriselleri lempeytyy soppakattilassa pehmeänmakuiseksi keitoksi. Juurisellerikeitto maistuu sekä arkisena ateriana että paahdetuilla siemenillä ryyditettynä juhlatilanteissa.
Aromikas juuriselleri lempeytyy soppakattilassa pehmeänmakuiseksi keitoksi. Juurisellerikeitto maistuu sekä arkisena ateriana että paahdetuilla siemenillä ryyditettynä juhlatilanteissa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 kgjuuriselleriä
-
250 gjauhoisia perunoita
-
8 - 9 dlvettä
-
2kasvisliemikuutiota
-
1 prk (2 dl)kermankaltaista kaurapohjaista kasvirasvasekoitetta
- Pinnalle
-
2 rklöljyä
-
1 rklseesaminsiemeniä
-
1 tlkokonaista fenkolia
Valmistusohje
1. Pese, kuori ja pilko juuriselleri ja perunat. Laita kasvikset, vesi ja liemikuutiot kattilaan. Keitä kannen alla, kunnes kasvikset ovat kypsiä, noin 20 minuuttia.
2. Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää ruokakerma. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää vettä, jos haluat keitosta juoksevampaa ja kiehauta nopeasti.
3. Laita pannulle öljy, siemenet ja fenkoli. Lämmitä matalalla lämmöllä, kunnes fenkoli alkaa tuoksua. Jaa kuuma siemenseos keittoannosten pinnalle. Tarjoa heti.
Vinkki
Katso muita herkullisia kasviskeittoja.
Valmistusohje
1.
Pese, kuori ja pilko juuriselleri ja perunat. Laita kasvikset, vesi ja liemikuutiot kattilaan. Keitä kannen alla, kunnes kasvikset ovat kypsiä, noin 20 minuuttia.
2.
Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää ruokakerma. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää vettä, jos haluat keitosta juoksevampaa ja kiehauta nopeasti.
3.
Laita pannulle öljy, siemenet ja fenkoli. Lämmitä matalalla lämmöllä, kunnes fenkoli alkaa tuoksua. Jaa kuuma siemenseos keittoannosten pinnalle. Tarjoa heti.
Vinkki
Katso muita herkullisia kasviskeittoja.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
55 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.6 g