Kuva: Sydänmerkki/ Elina HImanen

Ainekset

4
valkosipulin kynttä
3 cm pala
inkivääriä
3 tl
garam masalaa
2 tl
korianterin siemeniä
2 tl
juustokuminan siemeniä
1 tl
suolaa
1 tl
kurkumaa
1 tl
chiliä
1 rkl
öljyä
600 g
lampaan tai karitsan paahtopaistia
2
sipulia
400 g
tomaattimurskaa
100 g
tuorejuustoa
2 dl
vettä
Viimeistelyyn
½ ruukku
tuoretta korianteria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

G Gluteeniton
Mu Munaton
G Gluteeniton
Mu Munaton

Intialainen lammaspata

Karitsan paahtopaistista valmistat nopean ja mausteisen intialaistyylisen lammaspadan isommallekin porukalle.

Karitsan paahtopaistista valmistat nopean ja mausteisen intialaistyylisen lammaspadan isommallekin porukalle.

Kuva: Sydänmerkki/ Elina HImanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
4
valkosipulin kynttä
3 cm pala
inkivääriä
3 tl
garam masalaa
2 tl
korianterin siemeniä
2 tl
juustokuminan siemeniä
1 tl
suolaa
1 tl
kurkumaa
1 tl
chiliä
1 rkl
öljyä
600 g
lampaan tai karitsan paahtopaistia
2
sipulia
400 g
tomaattimurskaa
100 g
tuorejuustoa
2 dl
vettä
Viimeistelyyn
½ ruukku
tuoretta korianteria

Valmistusohje

1.
Raasta valkosipuli ja inkivääri. Hienonna kuivamausteet huhmareessa.
2.
Paahda mausteita hetki padassa öljyssä. Lisää mukaan valkosipuli, inkivääri ja kuutioitu lammas sekä viipaloitu sipuli. Pyörittele, kunnes liha on ruskistunut.
3.
Lisää pataan tomaattimurska ja tuorejuusto. Huuhtele tomaattimurskapurkki vedellä ja kaada pataan. Anna hautua noin 20 minuuttia välillä sekoittaen. Viimeistele ruoka korianterisilpulla.

Vinkki

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.8 g