
Ainekset
- Maustetahna
-
1 pienisipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
1 punainenkeskivahva chili
-
2 cm palainkivääriä
-
1 rklsitruunanruohotahnaa
-
1 rklöljyä
-
1 tlkurkumaa
- Lisäksi
-
250 mlkevyt kookosmaitoa (rasvaa max 8 %)
-
1-2limetin mehu
-
1 rklsoijakastiketta
-
1 ½ tlsokeria
-
¼ tlsuolaa
-
250 gvihreitä papuja (esim. pakaste)
- Koristeeksi
-
1 ruukkutuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Valmista ensin maustetahna. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili. Kuori ja raasta inkivääri. Laita kaikki ainekset kulhoon, painele huhmareella tai survimella tasaiseksi.
2. Kaada maustetahna paistokasariin ja kuumenna sekoitellen muutama minuutti. Lisää kookosmaito, limetinmehu, soija, sokeri ja suola. Kiehauta.
3. Lisää kastikkeeseen (sulatetut) pavut. Kypsennä vielä viitisen minuuttia. Viimeistele kastike hienonnetulla korianterilla. Tarjoile täysjyväriisin kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.4 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Indonesialainen curry
Maailman parhaaksi curryksi äänestetty indonesialainen rendang-curry pursuaa tulisen raikkaita makuja.
Maailman parhaaksi curryksi äänestetty indonesialainen rendang-curry pursuaa tulisen raikkaita makuja.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Maustetahna
-
1 pienisipuli
-
1valkosipulin kynsi
-
1 punainenkeskivahva chili
-
2 cm palainkivääriä
-
1 rklsitruunanruohotahnaa
-
1 rklöljyä
-
1 tlkurkumaa
- Lisäksi
-
250 mlkevyt kookosmaitoa (rasvaa max 8 %)
-
1-2limetin mehu
-
1 rklsoijakastiketta
-
1 ½ tlsokeria
-
¼ tlsuolaa
-
250 gvihreitä papuja (esim. pakaste)
- Koristeeksi
-
1 ruukkutuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Valmista ensin maustetahna. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili. Kuori ja raasta inkivääri. Laita kaikki ainekset kulhoon, painele huhmareella tai survimella tasaiseksi.
2. Kaada maustetahna paistokasariin ja kuumenna sekoitellen muutama minuutti. Lisää kookosmaito, limetinmehu, soija, sokeri ja suola. Kiehauta.
3. Lisää kastikkeeseen (sulatetut) pavut. Kypsennä vielä viitisen minuuttia. Viimeistele kastike hienonnetulla korianterilla. Tarjoile täysjyväriisin kanssa.
Valmistusohje
1.
Valmista ensin maustetahna. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili. Kuori ja raasta inkivääri. Laita kaikki ainekset kulhoon, painele huhmareella tai survimella tasaiseksi.
2.
Kaada maustetahna paistokasariin ja kuumenna sekoitellen muutama minuutti. Lisää kookosmaito, limetinmehu, soija, sokeri ja suola. Kiehauta.
3.
Lisää kastikkeeseen (sulatetut) pavut. Kypsennä vielä viitisen minuuttia. Viimeistele kastike hienonnetulla korianterilla. Tarjoile täysjyväriisin kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
70 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.4 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.7 g