Ainekset
-
200 gherneitä (300 g palkoja)
-
1 dlpinjansiemeniä
-
30 gparmesaanijuustoa
-
1valkosipulin kynsi
-
15 lehteätuoretta basilikaa
-
1 dlöljyä, esim. oliivi
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
1 mmsuolaa
Valmistusohje
1. Irrota herneet paloista ja keitä niitä kiehuvassa vedessä noin 3 minuuttia. Jäähdytä herneet juoksevan kylmän veden alla ja valuta.
2. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Raasta parmesaanijuusto ja valkosipulinkynsi.
3. Kumoa herneet sauvasekoittimen kulhoon. Lisää pinjansiemenet, juusto, valkosipuli ja basilika. Soseuta ainekset ja lisää öljyä ohuena nauhana koneen käydessä. Mausta pippurilla ja ripauksella suolaa.
Vinkki
Voit tehdä peston myös pakasteherneistä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
340 kcal
Rasvaa
33 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Hernepesto
Heleän vihreä pesto syntyy kotoisasti herneistä. Herkullinen tahna maustaa keitetyn spagetin ja toimii myös leivän levitteenä tai dippikastikkeena.
Heleän vihreä pesto syntyy kotoisasti herneistä. Herkullinen tahna maustaa keitetyn spagetin ja toimii myös leivän levitteenä tai dippikastikkeena.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
200 gherneitä (300 g palkoja)
-
1 dlpinjansiemeniä
-
30 gparmesaanijuustoa
-
1valkosipulin kynsi
-
15 lehteätuoretta basilikaa
-
1 dlöljyä, esim. oliivi
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
1 mmsuolaa
Valmistusohje
1. Irrota herneet paloista ja keitä niitä kiehuvassa vedessä noin 3 minuuttia. Jäähdytä herneet juoksevan kylmän veden alla ja valuta.
2. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Raasta parmesaanijuusto ja valkosipulinkynsi.
3. Kumoa herneet sauvasekoittimen kulhoon. Lisää pinjansiemenet, juusto, valkosipuli ja basilika. Soseuta ainekset ja lisää öljyä ohuena nauhana koneen käydessä. Mausta pippurilla ja ripauksella suolaa.
Vinkki
Voit tehdä peston myös pakasteherneistä
Valmistusohje
1.
Irrota herneet paloista ja keitä niitä kiehuvassa vedessä noin 3 minuuttia. Jäähdytä herneet juoksevan kylmän veden alla ja valuta.
2.
Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Raasta parmesaanijuusto ja valkosipulinkynsi.
3.
Kumoa herneet sauvasekoittimen kulhoon. Lisää pinjansiemenet, juusto, valkosipuli ja basilika. Soseuta ainekset ja lisää öljyä ohuena nauhana koneen käydessä. Mausta pippurilla ja ripauksella suolaa.
Vinkki
Voit tehdä peston myös pakasteherneistä
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
340 kcal
Rasvaa
33 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
4 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g