Ainekset
-
1½ dlkaurahiutaleita
-
1 dlmantelijauhetta
-
½ tlsoodaa
-
½ tlkardemummaa
-
2kypsää banaania
-
2 rklrypsiöljyä
-
2 tlomenaviinietikka
- Kuorrutus
-
1 dltomusokeria
-
1-1¼ rklsitruunamehua
-
nonparelleja
- Lisäksi
-
6muffinivuokaa
Valmistusohje
1. Levitä muffinivuoat muffinipellin koloihin.
2. Sekoita kuivat aineet kulhossa.
3. Paloittele banaanit lautaselle ja soseuta haarukalla. Sekoita banaanin joukkoon öljy ja etikka.
4. Sekoita banaaniseos kuiviin aineisiin ja sekoita lusikalla tasaiseksi.
5. Nosta taikina lusikalla muffinivuokiin. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Anna jäähtyä hieman.
6. Sekoita tomusokeri ja sitruunamehu. Valuta kuorrutus muffinien päälle. Koristele halutessasi nonparelleilla.
Vinkki
- Käytä hyvin kypsyneitä, pilkullisia banaaneita. Tällöin et tarvitse taikinaan lisättyä sokeria. Jos banaanit eivät ole tarpeeksi kypsiä, lisää taikinaan 1-2 rkl sokeria.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
250 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
28 g
josta sokereita
19 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0 g
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Helpot banaani-kauramuffinit
Banaani-kauramuffinit syntyvät nopeasti ainekset sekoittamalla. Valmistus onnistuu myös pikkkuleipureilta.
Banaani-kauramuffinit syntyvät nopeasti ainekset sekoittamalla. Valmistus onnistuu myös pikkkuleipureilta.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1½ dlkaurahiutaleita
-
1 dlmantelijauhetta
-
½ tlsoodaa
-
½ tlkardemummaa
-
2kypsää banaania
-
2 rklrypsiöljyä
-
2 tlomenaviinietikka
- Kuorrutus
-
1 dltomusokeria
-
1-1¼ rklsitruunamehua
-
nonparelleja
- Lisäksi
-
6muffinivuokaa
Valmistusohje
1. Levitä muffinivuoat muffinipellin koloihin.
2. Sekoita kuivat aineet kulhossa.
3. Paloittele banaanit lautaselle ja soseuta haarukalla. Sekoita banaanin joukkoon öljy ja etikka.
4. Sekoita banaaniseos kuiviin aineisiin ja sekoita lusikalla tasaiseksi.
5. Nosta taikina lusikalla muffinivuokiin. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Anna jäähtyä hieman.
6. Sekoita tomusokeri ja sitruunamehu. Valuta kuorrutus muffinien päälle. Koristele halutessasi nonparelleilla.
Vinkki
- Käytä hyvin kypsyneitä, pilkullisia banaaneita. Tällöin et tarvitse taikinaan lisättyä sokeria. Jos banaanit eivät ole tarpeeksi kypsiä, lisää taikinaan 1-2 rkl sokeria.
Valmistusohje
1.
Levitä muffinivuoat muffinipellin koloihin.
2.
Sekoita kuivat aineet kulhossa.
3.
Paloittele banaanit lautaselle ja soseuta haarukalla. Sekoita banaanin joukkoon öljy ja etikka.
4.
Sekoita banaaniseos kuiviin aineisiin ja sekoita lusikalla tasaiseksi.
5.
Nosta taikina lusikalla muffinivuokiin. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Anna jäähtyä hieman.
6.
Sekoita tomusokeri ja sitruunamehu. Valuta kuorrutus muffinien päälle. Koristele halutessasi nonparelleilla.
Vinkki
- Käytä hyvin kypsyneitä, pilkullisia banaaneita. Tällöin et tarvitse taikinaan lisättyä sokeria. Jos banaanit eivät ole tarpeeksi kypsiä, lisää taikinaan 1-2 rkl sokeria.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
250 kcal
Rasvaa
13 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
28 g
josta sokereita
19 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0 g