Ainekset
- Pohja
-
1 dlhasselpähkinöitä tai manteleita
-
1 dlkurpitsansiemeniä
-
100 gpehmeitä kivettömiä taateleita
-
1 rklvettä
- Täyte
-
400 gcashewpähkinöitä
-
200 gmansikoita
-
2 rkljuoksevaa hunajaa tai vaahterasiirappia
-
2 rklsitruunan mehua
- Koristeeksi
-
200 gpersimonia tai verkkomelonia
-
2kiiviä
-
100 gviinirypäleitä tai tummia luumuja
-
sitruunamelissan lehtiä
Valmistusohje
1. Sekoita pohjan ainekset monitoimikoneella tai tehosekoittimessa massaksi. Lisää hiukan vettä, jos ei muuten tule tasaista. Käytä kakkuvuokaa (halkaisija 22 cm), jossa on irrotettava reuna. Vuoraa vuoka muovikelmulla. Taputtele pohjaseos huolellisesti vuoan pohjalle.
2. Jauha liotetut pähkinät monitoimikoneella, lisää mansikat, hunaja ja sitruunamehu ja sekoita hyvin.
3. Levitä pohjataikinan päälle täyte. Peitä kelmulla ja siirrä kylmään muutamaksi tunniksi.
4. Kun kakku on hieman kovettunut, irrota vuoan reuna, nosta kakku muovikelmun avulla tarjoiluvadille, tasoita reunat ja koristele hedelmäviipaleilla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
260 kcal
Rasvaa
18 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
10 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.2 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Hedelmä-pähkinäraakakakku
Maidoton ja gluteeniton pähkinäinen raakakakku sopii monen ruokavalioon. Rasvan laatu on pähkinöiden ansiosta hyvä.
Maidoton ja gluteeniton pähkinäinen raakakakku sopii monen ruokavalioon. Rasvan laatu on pähkinöiden ansiosta hyvä.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Pohja
-
1 dlhasselpähkinöitä tai manteleita
-
1 dlkurpitsansiemeniä
-
100 gpehmeitä kivettömiä taateleita
-
1 rklvettä
- Täyte
-
400 gcashewpähkinöitä
-
200 gmansikoita
-
2 rkljuoksevaa hunajaa tai vaahterasiirappia
-
2 rklsitruunan mehua
- Koristeeksi
-
200 gpersimonia tai verkkomelonia
-
2kiiviä
-
100 gviinirypäleitä tai tummia luumuja
-
sitruunamelissan lehtiä
Valmistusohje
1. Sekoita pohjan ainekset monitoimikoneella tai tehosekoittimessa massaksi. Lisää hiukan vettä, jos ei muuten tule tasaista. Käytä kakkuvuokaa (halkaisija 22 cm), jossa on irrotettava reuna. Vuoraa vuoka muovikelmulla. Taputtele pohjaseos huolellisesti vuoan pohjalle.
2. Jauha liotetut pähkinät monitoimikoneella, lisää mansikat, hunaja ja sitruunamehu ja sekoita hyvin.
3. Levitä pohjataikinan päälle täyte. Peitä kelmulla ja siirrä kylmään muutamaksi tunniksi.
4. Kun kakku on hieman kovettunut, irrota vuoan reuna, nosta kakku muovikelmun avulla tarjoiluvadille, tasoita reunat ja koristele hedelmäviipaleilla.
Valmistusohje
1.
Sekoita pohjan ainekset monitoimikoneella tai tehosekoittimessa massaksi. Lisää hiukan vettä, jos ei muuten tule tasaista. Käytä kakkuvuokaa (halkaisija 22 cm), jossa on irrotettava reuna. Vuoraa vuoka muovikelmulla. Taputtele pohjaseos huolellisesti vuoan pohjalle.
2.
Jauha liotetut pähkinät monitoimikoneella, lisää mansikat, hunaja ja sitruunamehu ja sekoita hyvin.
3.
Levitä pohjataikinan päälle täyte. Peitä kelmulla ja siirrä kylmään muutamaksi tunniksi.
4.
Kun kakku on hieman kovettunut, irrota vuoan reuna, nosta kakku muovikelmun avulla tarjoiluvadille, tasoita reunat ja koristele hedelmäviipaleilla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
260 kcal
Rasvaa
18 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
10 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.2 g