
Ainekset
-
100 gkypsää mangoa
-
150 gcantaloupemelonia
-
(1-2 rklsokeria tai vaaleaa siirappia)
-
6 dlmaito- tai kasvipohjaista jogurttia
Valmistusohje
1. Soseuta mango ja meloni. Tarkista soseen makeus ja lisää tarvittaessa sokeria tai vaaleaa siirappia.
2. Annostele jäätelömuotteihin vuorotellen jogurttia ja hedelmäsosetta. Pakasta ainakin 4 tuntia.
Vinkki
- Kokeile hedelmien tilalla suosikkimarjojasi.
- Jogurtin voi korvata myös rahkalla, piimällä tai maustamattomalla jogurtilla. Tällöin voit lisätä hieman sokeria tai hunajaa makua tuomaan.
- Kasvipohjaisella jogurtilla (esim. soijajogurtilla) jäätelöistä saa raikkaita vegaanisia herkkuja.
- Kokeile myös punaherukkajäätelöä, kiivijäätelöä, sorbettia tai raparperisohjoa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
47 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Kasvis (lakto-ovo)
Hedelmä-jogurttijäätelöt
Pyöräytä kesän paras jätskipuikko makeista hedelmistä ja raikkaasta jogurtista. Herkku onnistuu ihan ilman jäätelökonetta.
Pyöräytä kesän paras jätskipuikko makeista hedelmistä ja raikkaasta jogurtista. Herkku onnistuu ihan ilman jäätelökonetta.
Kuva: Sydänmerkki/Suvi Laine
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
100 gkypsää mangoa
-
150 gcantaloupemelonia
-
(1-2 rklsokeria tai vaaleaa siirappia)
-
6 dlmaito- tai kasvipohjaista jogurttia
Valmistusohje
1. Soseuta mango ja meloni. Tarkista soseen makeus ja lisää tarvittaessa sokeria tai vaaleaa siirappia.
2. Annostele jäätelömuotteihin vuorotellen jogurttia ja hedelmäsosetta. Pakasta ainakin 4 tuntia.
Vinkki
- Kokeile hedelmien tilalla suosikkimarjojasi.
- Jogurtin voi korvata myös rahkalla, piimällä tai maustamattomalla jogurtilla. Tällöin voit lisätä hieman sokeria tai hunajaa makua tuomaan.
- Kasvipohjaisella jogurtilla (esim. soijajogurtilla) jäätelöistä saa raikkaita vegaanisia herkkuja.
- Kokeile myös punaherukkajäätelöä, kiivijäätelöä, sorbettia tai raparperisohjoa.
Valmistusohje
1.
Soseuta mango ja meloni. Tarkista soseen makeus ja lisää tarvittaessa sokeria tai vaaleaa siirappia.
2.
Annostele jäätelömuotteihin vuorotellen jogurttia ja hedelmäsosetta. Pakasta ainakin 4 tuntia.
Vinkki
- Kokeile hedelmien tilalla suosikkimarjojasi.
- Jogurtin voi korvata myös rahkalla, piimällä tai maustamattomalla jogurtilla. Tällöin voit lisätä hieman sokeria tai hunajaa makua tuomaan.
- Kasvipohjaisella jogurtilla (esim. soijajogurtilla) jäätelöistä saa raikkaita vegaanisia herkkuja.
- Kokeile myös punaherukkajäätelöä, kiivijäätelöä, sorbettia tai raparperisohjoa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
47 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g