Ainekset
-
700 gpunakaalia
-
2punasipulia
-
2 rklöljyä
-
2omenaa
-
1 dlpunaviinietikkaa
-
1 dlvettä
-
4 rklsiirappia
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
¾ tlsuolaa
-
¼ tljauhettua neilikkaa
Valmistusohje
1. Suikaloi kaali ja sipulit. Kuullota kattilassa muutama minuutti. Lisää suikaloitu omena sekä loput ainekset ja hauduttele noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Jos kaali tuntuu liian kuivalta, lisää hauduttamisen aikana tilkka vettä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
65 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Haudutettu punakaali
Makean ja happaman liitto tekee haudutetusta punakaalista erinomaisen lisukkeen. Se maistuu erityisen hyvältä liharuokien kanssa.
Makean ja happaman liitto tekee haudutetusta punakaalista erinomaisen lisukkeen. Se maistuu erityisen hyvältä liharuokien kanssa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
700 gpunakaalia
-
2punasipulia
-
2 rklöljyä
-
2omenaa
-
1 dlpunaviinietikkaa
-
1 dlvettä
-
4 rklsiirappia
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
¾ tlsuolaa
-
¼ tljauhettua neilikkaa
Valmistusohje
1. Suikaloi kaali ja sipulit. Kuullota kattilassa muutama minuutti. Lisää suikaloitu omena sekä loput ainekset ja hauduttele noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Jos kaali tuntuu liian kuivalta, lisää hauduttamisen aikana tilkka vettä.
Valmistusohje
1.
Suikaloi kaali ja sipulit. Kuullota kattilassa muutama minuutti. Lisää suikaloitu omena sekä loput ainekset ja hauduttele noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Jos kaali tuntuu liian kuivalta, lisää hauduttamisen aikana tilkka vettä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
65 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g