Ainekset
- Marinadi
-
2valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
2 rklpunaviinietikkaa
-
2 rklsoijakastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tltimjamia
- Lisäksi
-
400 gnaudan sisä- tai ulkofilettä
Valmistusohje
1. Hienonna marinadin valkosipulinkynnet. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
2. Leikkaa liha noin 1,5 cm kuutioiksi. Laita lihapalat marinadiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
3. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki
- Coleslaw on vartaiden maukas lisäke, samoin italialainen munakoisovuoka.
- Pujota halutessasi lihapalojen lomaan kasviksia, esimerkiksi sipulilohkoja, paprikaa tai kesäkurpitsaa.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin varras-reseptit.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
18 g
Suolaa
0.8 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Härkävartaat
Valkosipuli ja maustekastikkeet sekä riittävän pitkä maustamisaika takaavat härkävartaiden herkullisuuden.
Valkosipuli ja maustekastikkeet sekä riittävän pitkä maustamisaika takaavat härkävartaiden herkullisuuden.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Marinadi
-
2valkosipulin kynttä
-
2 rklöljyä
-
2 rklpunaviinietikkaa
-
2 rklsoijakastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tltimjamia
- Lisäksi
-
400 gnaudan sisä- tai ulkofilettä
Valmistusohje
1. Hienonna marinadin valkosipulinkynnet. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
2. Leikkaa liha noin 1,5 cm kuutioiksi. Laita lihapalat marinadiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
3. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki
- Coleslaw on vartaiden maukas lisäke, samoin italialainen munakoisovuoka.
- Pujota halutessasi lihapalojen lomaan kasviksia, esimerkiksi sipulilohkoja, paprikaa tai kesäkurpitsaa.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin varras-reseptit.
Valmistusohje
1.
Hienonna marinadin valkosipulinkynnet. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
2.
Leikkaa liha noin 1,5 cm kuutioiksi. Laita lihapalat marinadiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
3.
Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki
- Coleslaw on vartaiden maukas lisäke, samoin italialainen munakoisovuoka.
- Pujota halutessasi lihapalojen lomaan kasviksia, esimerkiksi sipulilohkoja, paprikaa tai kesäkurpitsaa.
- Kurkkaa myös muut Sydänmerkin varras-reseptit.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
18 g
Suolaa
0.8 g