Ainekset
-
400 gnaudan sisäfilettä
-
1 rklpullomargariinia tai öljyä
-
½ tlsuolaa
-
1 rklkokonaisia rosepippureita
-
1 rklkokonaisia viherpippureita
-
1 rklfenkolinsiemeniä
-
1 oksatuoretta rosmariinia
- Lisäksi
-
8 siivuapaahtoleipää
-
200 gmustajuurta tai paprikaa
-
200 gkirsikkatomaatteja
-
1punasipuli
-
1 dlmajoneesia
-
2 dlrucolaa
Valmistusohje
Vinkki
Voit murskata mausteet myös SAGA-leivinpaperin avulla: ota noin A3-kokoinen pala leivinpaperia ja taita se puoliksi. Levitä pippurit, fenkolinsiemenet ja hienonnettu rosmariini arkin toiselle puolikkaalle ja käännä toinen puoli kanneksi. Murskaa mausteet paperin välissä esimerkiksi puunuijaa apuna käyttäen.
Ravintosisältö
/ 100 gHärkäpastramitoast
Mausteinen härkäpastramitoast on juhlava alkuruoka tai astetta hienostuneempi iltapala.
Mausteinen härkäpastramitoast on juhlava alkuruoka tai astetta hienostuneempi iltapala.
Ainekset
Ainekset
-
400 gnaudan sisäfilettä
-
1 rklpullomargariinia tai öljyä
-
½ tlsuolaa
-
1 rklkokonaisia rosepippureita
-
1 rklkokonaisia viherpippureita
-
1 rklfenkolinsiemeniä
-
1 oksatuoretta rosmariinia
- Lisäksi
-
8 siivuapaahtoleipää
-
200 gmustajuurta tai paprikaa
-
200 gkirsikkatomaatteja
-
1punasipuli
-
1 dlmajoneesia
-
2 dlrucolaa
Valmistusohje
Vinkki
Voit murskata mausteet myös SAGA-leivinpaperin avulla: ota noin A3-kokoinen pala leivinpaperia ja taita se puoliksi. Levitä pippurit, fenkolinsiemenet ja hienonnettu rosmariini arkin toiselle puolikkaalle ja käännä toinen puoli kanneksi. Murskaa mausteet paperin välissä esimerkiksi puunuijaa apuna käyttäen.
Valmistusohje
Vinkki
Voit murskata mausteet myös SAGA-leivinpaperin avulla: ota noin A3-kokoinen pala leivinpaperia ja taita se puoliksi. Levitä pippurit, fenkolinsiemenet ja hienonnettu rosmariini arkin toiselle puolikkaalle ja käännä toinen puoli kanneksi. Murskaa mausteet paperin välissä esimerkiksi puunuijaa apuna käyttäen.