Ainekset
-
400 gsalaattifenkolia
-
½ rklöljyä
-
½sitruunan kuori
-
2 rklsitruunan mehua
-
1/6 tlsuolaa
Valmistusohje
1. Poista fenkolista kuivat päät ja halkaise vihannes. Poista puumainen ydin. Säästä muutama tillimäinen tupsu.
2. Leikkaa fenkoli ohuen ohuiksi viipaleiksi. Kuullota viipaleita 10-15 minuuttia öljyssä, kunnes ne pehmenevät.
3. Purista sitruunasta mehu ja raasta kuori ja lisää ne pannulle. Hienonna joukkoon muutama fenkolitupsu. Mausta ripauksella suolaa.
Vinkki
- Fenkolipaistos sopii erinomaisesti ruiskuorisen lohen kaveriksi.
- Jos fenkoli maistuu, kokeile myös paahdettua fenkolia ja fenkolisalaattia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Fenkolipaistos
Raikas, aniksenmakuinen salaattifenkoli on mitä parhain kalaruoan kaveri.
Raikas, aniksenmakuinen salaattifenkoli on mitä parhain kalaruoan kaveri.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gsalaattifenkolia
-
½ rklöljyä
-
½sitruunan kuori
-
2 rklsitruunan mehua
-
1/6 tlsuolaa
Valmistusohje
1. Poista fenkolista kuivat päät ja halkaise vihannes. Poista puumainen ydin. Säästä muutama tillimäinen tupsu.
2. Leikkaa fenkoli ohuen ohuiksi viipaleiksi. Kuullota viipaleita 10-15 minuuttia öljyssä, kunnes ne pehmenevät.
3. Purista sitruunasta mehu ja raasta kuori ja lisää ne pannulle. Hienonna joukkoon muutama fenkolitupsu. Mausta ripauksella suolaa.
Vinkki
- Fenkolipaistos sopii erinomaisesti ruiskuorisen lohen kaveriksi.
- Jos fenkoli maistuu, kokeile myös paahdettua fenkolia ja fenkolisalaattia.
Valmistusohje
1.
Poista fenkolista kuivat päät ja halkaise vihannes. Poista puumainen ydin. Säästä muutama tillimäinen tupsu.
2.
Leikkaa fenkoli ohuen ohuiksi viipaleiksi. Kuullota viipaleita 10-15 minuuttia öljyssä, kunnes ne pehmenevät.
3.
Purista sitruunasta mehu ja raasta kuori ja lisää ne pannulle. Hienonna joukkoon muutama fenkolitupsu. Mausta ripauksella suolaa.
Vinkki
- Fenkolipaistos sopii erinomaisesti ruiskuorisen lohen kaveriksi.
- Jos fenkoli maistuu, kokeile myös paahdettua fenkolia ja fenkolisalaattia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g