Ainekset
-
1paprika
-
200 gkesäkurpitsaa
-
200 gmunakoisoa
-
1 rklöljyä
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Hernetahna
-
100 gherneitä (esim. pakaste)
-
100 gkypsiä valkoisia papuja
-
50 gmanteleita
-
1valkosipulin kynsi
-
1 - 2 rklsitruunanmehua
-
1 rklöljyä
-
10 lehteätuoretta basilikaa
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
8 viipaletta(gluteenitonta) leipää
Valmistusohje
1. Viipaloi huuhdellut kasvikset. Levitä kasvikset pellille leivinpaperin päälle, pirskottele päälle öljy ja mausteet. Paahda 200 asteessa noin 15 minuuttia.
2. Laita kaikki hernetahnan ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi esimerkiksi sauvasekoittimella.
3. Voitele leipäviipaleet paksusti tahnalla ja lisää joka toiselle viipaleelle paahdettuja kasviksia. Paina toinen viipale kanneksi ja leikkaa leivät kolmioiksi. Säilytä viileässä (esim. kylmäkassissa) tarjoiluhetkeen.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Eväsleivät kasvistäytteellä
Paahdettuja kasviksia ja raikas hernetahna - tästä ei eväsleivät parane!
Paahdettuja kasviksia ja raikas hernetahna - tästä ei eväsleivät parane!
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1paprika
-
200 gkesäkurpitsaa
-
200 gmunakoisoa
-
1 rklöljyä
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Hernetahna
-
100 gherneitä (esim. pakaste)
-
100 gkypsiä valkoisia papuja
-
50 gmanteleita
-
1valkosipulin kynsi
-
1 - 2 rklsitruunanmehua
-
1 rklöljyä
-
10 lehteätuoretta basilikaa
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
8 viipaletta(gluteenitonta) leipää
Valmistusohje
1. Viipaloi huuhdellut kasvikset. Levitä kasvikset pellille leivinpaperin päälle, pirskottele päälle öljy ja mausteet. Paahda 200 asteessa noin 15 minuuttia.
2. Laita kaikki hernetahnan ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi esimerkiksi sauvasekoittimella.
3. Voitele leipäviipaleet paksusti tahnalla ja lisää joka toiselle viipaleelle paahdettuja kasviksia. Paina toinen viipale kanneksi ja leikkaa leivät kolmioiksi. Säilytä viileässä (esim. kylmäkassissa) tarjoiluhetkeen.
Valmistusohje
1.
Viipaloi huuhdellut kasvikset. Levitä kasvikset pellille leivinpaperin päälle, pirskottele päälle öljy ja mausteet. Paahda 200 asteessa noin 15 minuuttia.
2.
Laita kaikki hernetahnan ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi esimerkiksi sauvasekoittimella.
3.
Voitele leipäviipaleet paksusti tahnalla ja lisää joka toiselle viipaleelle paahdettuja kasviksia. Paina toinen viipale kanneksi ja leikkaa leivät kolmioiksi. Säilytä viileässä (esim. kylmäkassissa) tarjoiluhetkeen.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g