Ainekset
-
800 g(varhais)kaalia
-
3porkkanaa
-
2vartta kevätsipulia
- Kastike
-
2 dlkevyttä kermaviiliä (rasvaa max. 6%)
-
½ dlmajoneesia
-
1 rklsinappia
-
2 tlvalkoviinietikkaa
-
1 tlsokeria
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Raasta kaali ja porkkanat. Leikkaa kevätsipuli viipaleiksi. Sekoita ainekset keskenään.
2. Sekoita kastikkeen raaka-aineet ja lisää kaaliseokseen. Sekoita ja anna maustua ja mehevöityä jääkaapissa vähintään pari tuntia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton
Gluteeniton
Coleslaw
Raikas amerikkalainen kaalisalaatti eli coleslaw syntyy kädenkäänteessä, mutta tarvitsee hieman aikaa maustuakseen ja mehevöityäkseen.
Raikas amerikkalainen kaalisalaatti eli coleslaw syntyy kädenkäänteessä, mutta tarvitsee hieman aikaa maustuakseen ja mehevöityäkseen.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
800 g(varhais)kaalia
-
3porkkanaa
-
2vartta kevätsipulia
- Kastike
-
2 dlkevyttä kermaviiliä (rasvaa max. 6%)
-
½ dlmajoneesia
-
1 rklsinappia
-
2 tlvalkoviinietikkaa
-
1 tlsokeria
-
½ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Raasta kaali ja porkkanat. Leikkaa kevätsipuli viipaleiksi. Sekoita ainekset keskenään.
2. Sekoita kastikkeen raaka-aineet ja lisää kaaliseokseen. Sekoita ja anna maustua ja mehevöityä jääkaapissa vähintään pari tuntia.
Valmistusohje
1.
Raasta kaali ja porkkanat. Leikkaa kevätsipuli viipaleiksi. Sekoita ainekset keskenään.
2.
Sekoita kastikkeen raaka-aineet ja lisää kaaliseokseen. Sekoita ja anna maustua ja mehevöityä jääkaapissa vähintään pari tuntia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
50 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g