
Ainekset
-
8viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
- Täyte
-
1punasipuli
-
100 glämminsavulohta
-
200 gmaustamatonta kevyttä tuorejuustoa
-
2 tlsitruunamehua
-
200 gkevyttä kermaviiliä
-
½ dltuoretta tilliä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
tuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kalan, tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa. Lisää kermaviiliä aluksi noin ¾ purkillista. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta seos tillisilpulla ja mustapippurilla.
2. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3. Nosta kullekin leipäpalalle noin ruokalusikallinen täytettä. Koristele tillisilpulla.
Vinkki
- Kannattaa varata cocktailpaloja noin kolme kappaletta ruokailijaa kohden.
- Testaa savulohitahnaa myös voileipäkakun tai uuniperunan täytteenä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
165 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.7 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Cocktailpalat savulohitäytteellä
Suussasulavat cocktailpalat sopivat pikkupurtavaksi ja tarjoiltavaksi juhlaan kuin juhlaan.
Suussasulavat cocktailpalat sopivat pikkupurtavaksi ja tarjoiltavaksi juhlaan kuin juhlaan.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
8viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
- Täyte
-
1punasipuli
-
100 glämminsavulohta
-
200 gmaustamatonta kevyttä tuorejuustoa
-
2 tlsitruunamehua
-
200 gkevyttä kermaviiliä
-
½ dltuoretta tilliä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
tuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kalan, tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa. Lisää kermaviiliä aluksi noin ¾ purkillista. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta seos tillisilpulla ja mustapippurilla.
2. Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3. Nosta kullekin leipäpalalle noin ruokalusikallinen täytettä. Koristele tillisilpulla.
Vinkki
- Kannattaa varata cocktailpaloja noin kolme kappaletta ruokailijaa kohden.
- Testaa savulohitahnaa myös voileipäkakun tai uuniperunan täytteenä.
Valmistusohje
1.
Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kalan, tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa. Lisää kermaviiliä aluksi noin ¾ purkillista. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta seos tillisilpulla ja mustapippurilla.
2.
Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3.
Nosta kullekin leipäpalalle noin ruokalusikallinen täytettä. Koristele tillisilpulla.
Vinkki
- Kannattaa varata cocktailpaloja noin kolme kappaletta ruokailijaa kohden.
- Testaa savulohitahnaa myös voileipäkakun tai uuniperunan täytteenä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
165 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.7 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g