Ainekset
-
1 pss (300g)Quornkuutioita (pakaste)
-
1sipuli
-
3valkosipulin kynttä
-
3 rklpullomargariinia tai öljyä
-
2 rklcurrytahnaa
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
1 tlgaram masalaa
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 tlsokeria
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
2 dlkermankaltaista kasvirasvavalmistetta
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Kuulota sipulisilppua rasvassa kattilassa. Lisää currytahna, raastettu inkivääri ja garam masala ja jatka kypsennystä pari minuuttia. Lisää quornkuutiot ja hauduttele hetki.
2. Lisää paseerattu tomaatti ja mausteet. Anna hautua 10-15 minuuttia.
3. Lisää lopuksi ruokakerma ja anna kiehahtaa.
Vinkki
- Käytä lihaiseen versioon noin 400g broilerin maustamattomia suikaleita. Currytahnan sijaan saat intialaisia makuvivahteita currysta, korianterista tai kurkumasta.
- Kokeile kaverina myös Naan-leipää.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.8 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Butter Quorn
“Voikanan” kevyempi serkkulikka, butter quorn, on maukas ja mausteinen pataruoka. Tässä uudessa kasvisruokaklassikossa sieniproteiini liittoutuu tomaatti-kermakastikkeen kanssa. Nautiskele Butter Quornia hyvällä omatunnolla täysjyväisen viljalisäkkeen kanssa.
“Voikanan” kevyempi serkkulikka, butter quorn, on maukas ja mausteinen pataruoka. Tässä uudessa kasvisruokaklassikossa sieniproteiini liittoutuu tomaatti-kermakastikkeen kanssa. Nautiskele Butter Quornia hyvällä omatunnolla täysjyväisen viljalisäkkeen kanssa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 pss (300g)Quornkuutioita (pakaste)
-
1sipuli
-
3valkosipulin kynttä
-
3 rklpullomargariinia tai öljyä
-
2 rklcurrytahnaa
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
1 tlgaram masalaa
-
500 gpaseerattua tomaattia
-
1 tlsokeria
-
½ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
2 dlkermankaltaista kasvirasvavalmistetta
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Kuulota sipulisilppua rasvassa kattilassa. Lisää currytahna, raastettu inkivääri ja garam masala ja jatka kypsennystä pari minuuttia. Lisää quornkuutiot ja hauduttele hetki.
2. Lisää paseerattu tomaatti ja mausteet. Anna hautua 10-15 minuuttia.
3. Lisää lopuksi ruokakerma ja anna kiehahtaa.
Vinkki
- Käytä lihaiseen versioon noin 400g broilerin maustamattomia suikaleita. Currytahnan sijaan saat intialaisia makuvivahteita currysta, korianterista tai kurkumasta.
- Kokeile kaverina myös Naan-leipää.
Valmistusohje
1.
Hienonna sipulit. Kuulota sipulisilppua rasvassa kattilassa. Lisää currytahna, raastettu inkivääri ja garam masala ja jatka kypsennystä pari minuuttia. Lisää quornkuutiot ja hauduttele hetki.
2.
Lisää paseerattu tomaatti ja mausteet. Anna hautua 10-15 minuuttia.
3.
Lisää lopuksi ruokakerma ja anna kiehahtaa.
Vinkki
- Käytä lihaiseen versioon noin 400g broilerin maustamattomia suikaleita. Currytahnan sijaan saat intialaisia makuvivahteita currysta, korianterista tai kurkumasta.
- Kokeile kaverina myös Naan-leipää.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.8 g