
Ainekset
-
4maustamatonta broilerin rintafileetä
-
1omena
-
100gvuohenjuustoa
-
4 oksaatuoretta rosmariinia
-
2 rklsinappia
-
½ tlsuolaa
- Lisäksi
-
8cocktailtikkua
-
1 rklvoita tai pullomargariinia
Valmistusohje
1. Leikkaa broilerin fileiden keskelle viilto niin, että saat avattua fileet kirjan kannen tapaan auki.
2. Pese omena, poista kota ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa vuohenjuusto kahdeksaksi viipaleeksi. Hienonna rosmariini.
3. Voitele broilerinfileet sinapilla. Ripottele päälle rosmariinia. Levitä fileiden toiselle puolelle omenaviipaleita ja vuohenjuustoviipaleita. Taita fileet takaisin kiinni niin, että täyte jää fileen sisälle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Ripottele pinnalle hiukan suolaa ja halutessasi lisää hienonnettua rosmariinia.
4. Kuumenna rasva paistinpannulla. Nosta pannulle pari täytettyä broilerifileetä kerrallaan ja ruskista molemmin puolin. Jatka kypsennystä uunissa 225 asteessa 20-30 minuuttia
Vinkki
- Taskujen sisältä valuu kypsennettäessä hieman vuohenjuustoa – kaapaise valunut juusto broilerin päälle uunista ottamisen jälkeen.
- Kokeile omenan sijaan päärynää täytteessä.
- Tarjoa raikkaana lisukkeena karviaischutneyta sekä paahdettua rosollia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.9 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
21 g
Suolaa
0.8 g
Gluteeniton,
Munaton
Gluteeniton,
Munaton
Broileritaskut vuohenjuustolla
Arkinen broileri taipuu juhla-ateriaksi, kun täytät fileet vuohenjuustolla ja omenalla.
Arkinen broileri taipuu juhla-ateriaksi, kun täytät fileet vuohenjuustolla ja omenalla.
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
4maustamatonta broilerin rintafileetä
-
1omena
-
100gvuohenjuustoa
-
4 oksaatuoretta rosmariinia
-
2 rklsinappia
-
½ tlsuolaa
- Lisäksi
-
8cocktailtikkua
-
1 rklvoita tai pullomargariinia
Valmistusohje
1. Leikkaa broilerin fileiden keskelle viilto niin, että saat avattua fileet kirjan kannen tapaan auki.
2. Pese omena, poista kota ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa vuohenjuusto kahdeksaksi viipaleeksi. Hienonna rosmariini.
3. Voitele broilerinfileet sinapilla. Ripottele päälle rosmariinia. Levitä fileiden toiselle puolelle omenaviipaleita ja vuohenjuustoviipaleita. Taita fileet takaisin kiinni niin, että täyte jää fileen sisälle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Ripottele pinnalle hiukan suolaa ja halutessasi lisää hienonnettua rosmariinia.
4. Kuumenna rasva paistinpannulla. Nosta pannulle pari täytettyä broilerifileetä kerrallaan ja ruskista molemmin puolin. Jatka kypsennystä uunissa 225 asteessa 20-30 minuuttia
Vinkki
- Taskujen sisältä valuu kypsennettäessä hieman vuohenjuustoa – kaapaise valunut juusto broilerin päälle uunista ottamisen jälkeen.
- Kokeile omenan sijaan päärynää täytteessä.
- Tarjoa raikkaana lisukkeena karviaischutneyta sekä paahdettua rosollia.
Valmistusohje
1.
Leikkaa broilerin fileiden keskelle viilto niin, että saat avattua fileet kirjan kannen tapaan auki.
2.
Pese omena, poista kota ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa vuohenjuusto kahdeksaksi viipaleeksi. Hienonna rosmariini.
3.
Voitele broilerinfileet sinapilla. Ripottele päälle rosmariinia. Levitä fileiden toiselle puolelle omenaviipaleita ja vuohenjuustoviipaleita. Taita fileet takaisin kiinni niin, että täyte jää fileen sisälle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Ripottele pinnalle hiukan suolaa ja halutessasi lisää hienonnettua rosmariinia.
4.
Kuumenna rasva paistinpannulla. Nosta pannulle pari täytettyä broilerifileetä kerrallaan ja ruskista molemmin puolin. Jatka kypsennystä uunissa 225 asteessa 20-30 minuuttia
Vinkki
- Taskujen sisältä valuu kypsennettäessä hieman vuohenjuustoa – kaapaise valunut juusto broilerin päälle uunista ottamisen jälkeen.
- Kokeile omenan sijaan päärynää täytteessä.
- Tarjoa raikkaana lisukkeena karviaischutneyta sekä paahdettua rosollia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.9 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
21 g
Suolaa
0.8 g