Ainekset
-
600 gmaustamatonta broilerin fileetä
- Marinadi
-
3valkosipulin kynttä
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
2 rklsoijakastiketta
-
3 rklmakeaa chilikastiketta
-
1 rklseesamiöljyä
-
¼ tlchilijauhetta
- Kimchi-coleslaw
-
500 gkiinankaalia
-
200 gpunakaalia
-
100 gpurjoa
-
1porkkana
-
2 rkl(riisi)viinietikkaa
-
1 rklsoijakastiketta
-
1 rklsokeria
-
1 rklseesamiöljyä
-
1 tlchilijauhetta
-
2 dlranskankermaa (rasvaa noin 20%)
- Lisäksi
-
8hot dog sämpylää
-
1 dltuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Raasta marinadin valkosipulin kynnet ja inkivääri. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Leikkaa fileet pituussuunnassa kolmeen osaan. Laita marinadi ja fileet muovipussiin ja nosta jääkaappiin maustumaan ainakin pariksi tunniksi. Broilerit voi laittaa marinoitumaan jo edellisenä päivänä.
2. Suikaloi kiinankaali, punakaali, purjo ja porkkana. Sekoita etikka, soija, sokeri, seesamiöljy ja mausteet kulhossa. Lisää vihannessuikaleet ja sekoita hyvin. Anna maustua jääkaapissa broilerin kypsennyksen ajan.
3. Paista broilerinfileet kypsiks paistinpannussai. Lisää kypsentämisen loppuvaiheessa pannulle marinointiliemi ja jatka kypsentämistä vielä hetki.
4. Purista kaalisalaatista ylimääräinen neste puhtain käsin ja sekoita joukkoon ranskankerma.Halkaise ja kuumenna sämpylät. Täytä ne kimchi-coleslawlla sekä broilerin fileillä. Viimeistele korianterilla.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g
Munaton
Munaton
Broilerihodarit ja kimchi-coleslaw
Itä kohtaa lännen herkullisissa hodareissa.
Itä kohtaa lännen herkullisissa hodareissa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
600 gmaustamatonta broilerin fileetä
- Marinadi
-
3valkosipulin kynttä
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
2 rklsoijakastiketta
-
3 rklmakeaa chilikastiketta
-
1 rklseesamiöljyä
-
¼ tlchilijauhetta
- Kimchi-coleslaw
-
500 gkiinankaalia
-
200 gpunakaalia
-
100 gpurjoa
-
1porkkana
-
2 rkl(riisi)viinietikkaa
-
1 rklsoijakastiketta
-
1 rklsokeria
-
1 rklseesamiöljyä
-
1 tlchilijauhetta
-
2 dlranskankermaa (rasvaa noin 20%)
- Lisäksi
-
8hot dog sämpylää
-
1 dltuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Raasta marinadin valkosipulin kynnet ja inkivääri. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Leikkaa fileet pituussuunnassa kolmeen osaan. Laita marinadi ja fileet muovipussiin ja nosta jääkaappiin maustumaan ainakin pariksi tunniksi. Broilerit voi laittaa marinoitumaan jo edellisenä päivänä.
2. Suikaloi kiinankaali, punakaali, purjo ja porkkana. Sekoita etikka, soija, sokeri, seesamiöljy ja mausteet kulhossa. Lisää vihannessuikaleet ja sekoita hyvin. Anna maustua jääkaapissa broilerin kypsennyksen ajan.
3. Paista broilerinfileet kypsiks paistinpannussai. Lisää kypsentämisen loppuvaiheessa pannulle marinointiliemi ja jatka kypsentämistä vielä hetki.
4. Purista kaalisalaatista ylimääräinen neste puhtain käsin ja sekoita joukkoon ranskankerma.Halkaise ja kuumenna sämpylät. Täytä ne kimchi-coleslawlla sekä broilerin fileillä. Viimeistele korianterilla.
Valmistusohje
1.
Raasta marinadin valkosipulin kynnet ja inkivääri. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Leikkaa fileet pituussuunnassa kolmeen osaan. Laita marinadi ja fileet muovipussiin ja nosta jääkaappiin maustumaan ainakin pariksi tunniksi. Broilerit voi laittaa marinoitumaan jo edellisenä päivänä.
2.
Suikaloi kiinankaali, punakaali, purjo ja porkkana. Sekoita etikka, soija, sokeri, seesamiöljy ja mausteet kulhossa. Lisää vihannessuikaleet ja sekoita hyvin. Anna maustua jääkaapissa broilerin kypsennyksen ajan.
3.
Paista broilerinfileet kypsiks paistinpannussai. Lisää kypsentämisen loppuvaiheessa pannulle marinointiliemi ja jatka kypsentämistä vielä hetki.
4.
Purista kaalisalaatista ylimääräinen neste puhtain käsin ja sekoita joukkoon ranskankerma.Halkaise ja kuumenna sämpylät. Täytä ne kimchi-coleslawlla sekä broilerin fileillä. Viimeistele korianterilla.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g