Ainekset
-
2punasipulia
-
2porkkanaa
-
300 gperunoita
-
250 gfenkolia
-
300 gkesäkurpitsaa
-
2tomaattia
-
2 dlvettä
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
400 gmaustamatonta broilerinfilettä
-
1 rklöljyä
- Mausteseos
-
2valkosipulinkynttä
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
4 rklöljyä
-
2 rklvalkoista balsamicoa
-
1 rklhunajaa
-
2 tlrosmariinia
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
-
½ tlsalviaa
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi punasipulit, porkkanat ja perunat ohuksi siivuiksi. Viipaloi myös fenkoli, kesäkurpitsa ja tomaatit. Laita kasvikset ja vesi uunivuokaan. Ripottele päälle suola ja mustapippuri ja sekoita kevyesti, jotta mausteet leviävät tasaisesti kasviksiin.
2. Ruskista broilerinfileet pannulla rasvassa.
3. Raasta inkivääri ja pilko valkosipulinkynnet pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki mausteseoksen ainekset.
4. Sivele broilerinfileet mausteseoksella ja kaada loput seoksesta vihannesten päälle. Asettele broilerinfileet kasvisten päälle, peitä vuoka kannella tai foliolla ja paista uunissa 200 asteessa 40 -50 minuuttia.
Vinkki
- Voit hyödyntää myös sesongin antimia kasviksia valitessasi.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g
Gluteeniton,
Maidoton
Gluteeniton,
Maidoton
Broileri-kasvisvuoka
Kasvikset ja broileri valmistuvat kätevästi samassa vuoassa. Itse marinoimalla broileriin saa sopivan vahvan maun.
Kasvikset ja broileri valmistuvat kätevästi samassa vuoassa. Itse marinoimalla broileriin saa sopivan vahvan maun.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2punasipulia
-
2porkkanaa
-
300 gperunoita
-
250 gfenkolia
-
300 gkesäkurpitsaa
-
2tomaattia
-
2 dlvettä
-
1 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
400 gmaustamatonta broilerinfilettä
-
1 rklöljyä
- Mausteseos
-
2valkosipulinkynttä
-
2 cm palatuoretta inkivääriä
-
4 rklöljyä
-
2 rklvalkoista balsamicoa
-
1 rklhunajaa
-
2 tlrosmariinia
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
-
½ tlsalviaa
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi punasipulit, porkkanat ja perunat ohuksi siivuiksi. Viipaloi myös fenkoli, kesäkurpitsa ja tomaatit. Laita kasvikset ja vesi uunivuokaan. Ripottele päälle suola ja mustapippuri ja sekoita kevyesti, jotta mausteet leviävät tasaisesti kasviksiin.
2. Ruskista broilerinfileet pannulla rasvassa.
3. Raasta inkivääri ja pilko valkosipulinkynnet pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki mausteseoksen ainekset.
4. Sivele broilerinfileet mausteseoksella ja kaada loput seoksesta vihannesten päälle. Asettele broilerinfileet kasvisten päälle, peitä vuoka kannella tai foliolla ja paista uunissa 200 asteessa 40 -50 minuuttia.
Vinkki
- Voit hyödyntää myös sesongin antimia kasviksia valitessasi.
Valmistusohje
1.
Kuori ja viipaloi punasipulit, porkkanat ja perunat ohuksi siivuiksi. Viipaloi myös fenkoli, kesäkurpitsa ja tomaatit. Laita kasvikset ja vesi uunivuokaan. Ripottele päälle suola ja mustapippuri ja sekoita kevyesti, jotta mausteet leviävät tasaisesti kasviksiin.
2.
Ruskista broilerinfileet pannulla rasvassa.
3.
Raasta inkivääri ja pilko valkosipulinkynnet pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki mausteseoksen ainekset.
4.
Sivele broilerinfileet mausteseoksella ja kaada loput seoksesta vihannesten päälle. Asettele broilerinfileet kasvisten päälle, peitä vuoka kannella tai foliolla ja paista uunissa 200 asteessa 40 -50 minuuttia.
Vinkki
- Voit hyödyntää myös sesongin antimia kasviksia valitessasi.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
8 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g