
Ainekset
-
1 prk (200g)kermaviiliä
-
1 dlkauralesettä
-
1sitruunan kuori
-
400 gbroilerin tai kalkkunan jauhelihaa
-
2 (140g)porkkanaa
-
¾ tlsuolaa
-
2 dl (100 g)juustoraastetta
Valmistusohje
1. Sekoita kulhossa kermaviili ja kauraleseet. Anna turvota 5 minuuttia.
2. Pese sitruuna lämpimällä vedellä ja raasta kuoren keltainen osa. Lisää kermaviiliseokseen. Lisää myös jauheliha, porkkana raastettuna, suola ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi.
3. Muotoile taikinasta uunipellille leivinpaperin päälle 1- 1 ½ cm paksuisia pihvejä. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Vinkki
- Lisää taikinan joukkoon 5 dl hienonnettua tuoretta pinaattia.
- Voit maustaa taikinaa myös 1 tl :lla kurkumaa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
15 g
Suolaa
7 g
Munaton
Munaton
Sitruunaiset broileri-kasvispihvit
Sitruunan raikastamat ja juustoraasteen ja porkkanan mehevöittämät broileripihvit valmistuvat pöytään puolessa tunnissa.
Sitruunan raikastamat ja juustoraasteen ja porkkanan mehevöittämät broileripihvit valmistuvat pöytään puolessa tunnissa.
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 prk (200g)kermaviiliä
-
1 dlkauralesettä
-
1sitruunan kuori
-
400 gbroilerin tai kalkkunan jauhelihaa
-
2 (140g)porkkanaa
-
¾ tlsuolaa
-
2 dl (100 g)juustoraastetta
Valmistusohje
1. Sekoita kulhossa kermaviili ja kauraleseet. Anna turvota 5 minuuttia.
2. Pese sitruuna lämpimällä vedellä ja raasta kuoren keltainen osa. Lisää kermaviiliseokseen. Lisää myös jauheliha, porkkana raastettuna, suola ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi.
3. Muotoile taikinasta uunipellille leivinpaperin päälle 1- 1 ½ cm paksuisia pihvejä. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Vinkki
- Lisää taikinan joukkoon 5 dl hienonnettua tuoretta pinaattia.
- Voit maustaa taikinaa myös 1 tl :lla kurkumaa.
Valmistusohje
1.
Sekoita kulhossa kermaviili ja kauraleseet. Anna turvota 5 minuuttia.
2.
Pese sitruuna lämpimällä vedellä ja raasta kuoren keltainen osa. Lisää kermaviiliseokseen. Lisää myös jauheliha, porkkana raastettuna, suola ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi.
3.
Muotoile taikinasta uunipellille leivinpaperin päälle 1- 1 ½ cm paksuisia pihvejä. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Vinkki
- Lisää taikinan joukkoon 5 dl hienonnettua tuoretta pinaattia.
- Voit maustaa taikinaa myös 1 tl :lla kurkumaa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
15 g
Suolaa
7 g