
Ainekset
-
2 (200g)porkkanaa
-
1 (450g)bataatti
-
1punasipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
½sitruuna
-
3kuivattua aprikoosia
-
300 gmaustamatonta broilerin paistisuikaletta
-
1 prk (230g)kikherneitä
-
2 dlvettä
-
2 dlomenatäysmehua
-
1 tlperunajauhoja
-
1 tlkurkumaa
-
1 ½ -2 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlchilihiutaleita
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi porkkana ja bataatti. Leikkaa punasipuli lohkoiksi ja viipaloi valkosipulinkynnet.
2. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Suikaloi aprikoosit.
3. Sekoita kaikki ainekset uunivuokaan (25 cm x 30 cm) ja sekoita.
4. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Sekoita välillä
Vinkki
Tarjoile täysjyväisen viljalisäkkeen kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.9 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Broileri-bataattivuoka
Täydellinen ateriakokonaisuus Sunday roast -henkeen valmistuu helposti yhdessä uunivuoassa. Kikherneet rikastavat ruoan proteiinipitoisuutta, jolloin broileria voi olla tavallista vähemmän.
Täydellinen ateriakokonaisuus Sunday roast -henkeen valmistuu helposti yhdessä uunivuoassa. Kikherneet rikastavat ruoan proteiinipitoisuutta, jolloin broileria voi olla tavallista vähemmän.
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2 (200g)porkkanaa
-
1 (450g)bataatti
-
1punasipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
½sitruuna
-
3kuivattua aprikoosia
-
300 gmaustamatonta broilerin paistisuikaletta
-
1 prk (230g)kikherneitä
-
2 dlvettä
-
2 dlomenatäysmehua
-
1 tlperunajauhoja
-
1 tlkurkumaa
-
1 ½ -2 tlsuolaa
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlchilihiutaleita
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi porkkana ja bataatti. Leikkaa punasipuli lohkoiksi ja viipaloi valkosipulinkynnet.
2. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Suikaloi aprikoosit.
3. Sekoita kaikki ainekset uunivuokaan (25 cm x 30 cm) ja sekoita.
4. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Sekoita välillä
Vinkki
Tarjoile täysjyväisen viljalisäkkeen kanssa.
Valmistusohje
1.
Kuori ja kuutioi porkkana ja bataatti. Leikkaa punasipuli lohkoiksi ja viipaloi valkosipulinkynnet.
2.
Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Suikaloi aprikoosit.
3.
Sekoita kaikki ainekset uunivuokaan (25 cm x 30 cm) ja sekoita.
4.
Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Sekoita välillä
Vinkki
Tarjoile täysjyväisen viljalisäkkeen kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.9 g