Ainekset
- Taikina
-
2 dlvettä
-
2 tlkuivahiivaa
-
(½ tlsuolaa)
-
2 ½ dldurum- tai pizzajauhoja
-
2 dlruisjauhoja
- Täyte
-
150 gbroccoliinia (varsiparsakaalia)
-
150 granskankermaa tai kaurafraichea
-
1sitruuna
-
1 mmsuolaa
-
1 pkt (250 g)härkäpapusuikaletta, valkosipuli-yrtit (Beanit)
-
4 rklpinjansiemeniä
- Lisäksi
-
1 ruukkurucolaa
-
10tuoretta basilikan lehteä
Valmistusohje
Vinkki
Jos haluat pohjasta erityisen rapean, kuumenna pelti uunissa ennen pizzan lisäämistä. Jos uunissa on kiertoilmatoiminto, voit paistaa molemmat pizzat yhtä aikaa 200 asteessa.
Ravintosisältö
/ 100 gBroccoliinipizza
Rukiinen pohja tekee valkoisesta broccoliinipitsasta maukkaamman. Härkäpapusuikale tuo pitsaan ruokaisuutta, ja ihanat yrtit viimeistelevät broccoliinipitsan.
Rukiinen pohja tekee valkoisesta broccoliinipitsasta maukkaamman. Härkäpapusuikale tuo pitsaan ruokaisuutta, ja ihanat yrtit viimeistelevät broccoliinipitsan.
Ainekset
Ainekset
- Taikina
-
2 dlvettä
-
2 tlkuivahiivaa
-
(½ tlsuolaa)
-
2 ½ dldurum- tai pizzajauhoja
-
2 dlruisjauhoja
- Täyte
-
150 gbroccoliinia (varsiparsakaalia)
-
150 granskankermaa tai kaurafraichea
-
1sitruuna
-
1 mmsuolaa
-
1 pkt (250 g)härkäpapusuikaletta, valkosipuli-yrtit (Beanit)
-
4 rklpinjansiemeniä
- Lisäksi
-
1 ruukkurucolaa
-
10tuoretta basilikan lehteä
Valmistusohje
Vinkki
Jos haluat pohjasta erityisen rapean, kuumenna pelti uunissa ennen pizzan lisäämistä. Jos uunissa on kiertoilmatoiminto, voit paistaa molemmat pizzat yhtä aikaa 200 asteessa.
Valmistusohje
Vinkki
Jos haluat pohjasta erityisen rapean, kuumenna pelti uunissa ennen pizzan lisäämistä. Jos uunissa on kiertoilmatoiminto, voit paistaa molemmat pizzat yhtä aikaa 200 asteessa.